- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Daj bre baner, ne pricaj svasta. Koga pokusavate da zavarate vas dvojica? Ljudi hoce da se trkaju, hoce zute zastave, plave zastave, trosenje pneumatika, dopunu goriva, kad udaris nekog sa strane da se i tebi i njemu totalno poremeti upravljanje, da ti pukne guma od pregrevanja... o cemu bre pricate vise stvarno ste opasno smorili. Jednostavno igra nije za ozbiljne ljubitelje trkanja, jos uvek, ne znam kome prosipate tu pricu vise kao da smo svi ludi? Necu da se odbijam od protivnike kao na fliperu, pa da dobijam "kaznene poene" od 5 sekundi nemogucnosti davanja gasa... Onaj upadne u temu i pita jesu to stigli trofeji za GT5p![]()
Pricamo o trkanju... volite da pametujete vise nego leba da jedete..
Ni Killzone2 nema cepanje čizmi ili to da moraš da ideš da jedeš negde ili da čistiš pušku ili da ti se ista zaglavljuje ili da tokom misija umreš od tuberkuloze pa opet svršavaš na tu igru.
Problem u tebi, odnosno vama je u prihvatanju mišljenja, probanju nečega novog, nadgrađivanju tvog znanja i generalno evoluciji. Ti si u svojoj mladoj glavi još pre 5 godina umislio da je LFS najbolji i sada će tako biti za vek vekova. Kao što mi je LFS nekada bio stadium u shvatanju i prihvatanju simulacije vožnje, tako je sada GT5 i to neće biti zauvek. Do neke sledeće vožnje koja će biti bolje.
Meni je u interesu da se lepo vozim. Tebi da budeš u pravu.
PS. U pravom trkanju i životu (pri tim brzinama), kada nekog udariš, ti nemaš "loše upravljanje"... nego bato moj ispadaš sa trke ili zoveš šlep službu... Samo kada bi malo manje se bavio dečjim igrama za PS3 i gledanju 300x200 KZ2 gifova, možda bi i uspeo da odgledaš 5% stvarnih auto trka i nakupiš vozačkog iskustva kao ja... A imaj u vidu da je drajver od mene osetno stariji, ti još imaš dovoljno (ne)kulture da prkosiš svakoj njegovoj rečenici koju izgovori.
Sve dokle god se bude takmičili... dok neka vožnja bude morala da bude najbolja, a neki korisnik foruma bude morao da bude u pravu, dotle će simulacije stagnirati... Ja sam dovoljno kritika (koje čine pozitivne ili negativne stvari o GT5P već dovoljno pisao na ovom i mnogim drugim forumima). Nikada od tebe ili bilo kog sektaša sa NK foruma nisam čuo analitički pristup nekoj igri...
Poslednja izmena: