Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel neko zna hoce li biti fizickih ostecenja(vizuelno)na gt5.

ljudi sta treba da uradim da bih mogao da kupim formulu presao sam sve trke al nista mi se ne otkljucava ?

Pa jel imash para za formulu ? :)

2 miliona valjda... uđi u ferrari showroom i tamo ti piše...

skini bre nečiji save sa svim kolima, šta se patiš :)

Pa ja nisam preshao ni pola S trka pre nego shto sam skinuo save, ono je napravljeno da "ne moze" da se predje da bi igra shto duze trajala, ne racunam prelazenje iz stotog pokushaja, jer to nije uzivanje vec robotika :)

Poenta u Gt5 je u uzivanju u voznji, automobilima, stazama, donekle i online :)

Poslednja izmena:
e da dali je neko uspeo da osvoji zlato ono u a klasi sa suzuki kapucinijem:) jedino mi je to srebro?

Uspeo ja :D
Manuelno menjanje brzina je kljuc...

ej sad ko nfs nemoz bit :) ranko jel tebi sve zlato?
btw. koliko sam ja mrzeo london stazu to je strasno sada mi je jedna od omiljenih.da li neko zna da li ce uskoro novi update sa novim stazama?
tourist-trophy-the-real-riding-simulator-20060127103455770.jpg
e da i dali ce biti motora u gt5 posto kruze neke glasine?

Biće kad na 360 izađe god of war3.
Mada ko zna možda i ubace motore?Sobzirom da imaju formule nebih se iznenadio uopšte:) stim da onda moto gp nebi niko kupovao:D

ej sad ko nfs nemoz bit :) ranko jel tebi sve zlato?
btw. koliko sam ja mrzeo london stazu to je strasno sada mi je jedna od omiljenih.da li neko zna da li ce uskoro novi update sa novim stazama?
tourist-trophy-the-real-riding-simulator-20060127103455770.jpg
e da i dali ce biti motora u gt5 posto kruze neke glasine?
Samo na dve staze nemam zlato a i prestao sam da se trudim, ne verujem da ce biti motora, samo formule za sada ali ko zna, Polyphony pametno cuti i cuva iznenadjenja i zbog toga ne znamo ni da li ce biti jos nekih update-a za Prologue...
BTW mali update kod mene :D
Napokon je stigao, perverzija od volana :-devil-:

14szllz.jpg

Vidi ga al mi kopira setup :D Isto nam izgleda monitor i isto mi tu stoji PS3 :) samo sto je meni momo a ne G25 ;) Nek te lepo sluzi..

E, koliko je neki prosechan 24" sa DVI(HDMI)/HDCP ?

e imam i ja g25 nego je trenutno na popravci zeznuo mu se mehanizam nesto! jel znas kako da ukljucis kvacilo?(za gt5)stvarno volan je zverka.

25.000 minimum otprilike..

koja su vam podesavanja za volan u steering settings-u?

steering type: amateur/professional/simulation (koja je razlika?)
power-assisted steering: on/of (sta je ovo?)
feedback strength 1-10

Pa bem mu majku ako vec vozite sa volanima onda naravno "simulation" namestite i sve pomoci pogasite :)

pa stavio sam ja na simulation... .. ... cim sam video da to postoji :) .. nego koja je razlika. do tad sam mislio da je jedino podesavanje koje imas je za fiziku amater/profesnl.

ali vise me zanimaju druge 2 stavke

Power-assisted, cim ima "assisted" u nazivu, gasi :) To je jedan od naziva za servo volan, ne znam sta ce to tu, verovatno da olaksa okretanje volana, dakle gasi... Ovo trece stavi po svojoj meri, to je jacina FF-a..

Power assisted steering je bash ono shto kaze, servo :) Probaj obe opcije pa shta ti se vishe svidja, ja sam na on bio sa DFP, a i dalje sam :)

Feedback strength je jachina force feedbacka, logichno :) Default je 5 ako se dobro secam, i to isto namesti po zelji, ili ostavi default.

Power-assisted, cim ima "assisted" u nazivu, gasi :)

Aj bre ne lupetaj :), pa vecina automobila u igri ima servo, a sad cesh ti da budesh pametan i ugasish, volish imaginarne automobile ? :d Pretpostavljam da bi gasio i ABS na novim automobilima sa 500ks :d

Poslednja izmena:
ako pitas za g25...steering type:simulation (sam ti naziv govori.nisam probao nista drudo sem toga)power-assisted steering:mi je na off(to je vajda da ti kao pomaze pri skretanju tako sam ja razumeo pa sam ga i iskljucio)feedback strength:sam stavio na 10(to znas sta je).evo kako se namesta kvacilo na g25 za gt5.Da biste aktivirali kvacilo, kada na ekranu ugledate ’Start’, pritisnite ’trougao’ i kvačilo je aktivirano.a mozete i kada krenete trku da ukocite pritisnete trougao i ukljucili ste kvacilo.

Poslednja izmena:
Aj bre ne lupetaj :), pa vecina automobila u igri ima servo, a sad cesh ti da budesh pametan i ugasish, volish imaginarne automobile ? :d Pretpostavljam da bi gasio i ABS na novim automobilima sa 500ks :d

Sta ce onda ta opcija, ocigledno se ne misli na servo vec na neku "pomoc". Naravno da ne bi gasio servo u automobilu koji je napravljen tako...

Pa sigurno ti ne pomaze pri skretanju :) Probao sam on i off i jedina razlika koju sam primetio je da je malo mekshi volan, a i sam naziv "power assisted steering" zvanichno se naziva servo.

Ama bre to je servo... i na DFP treba da bude uključena jer DFPu to baš treba... G25 mož kako oćeš, jer je on mekan... I ne, nije nikakva asistencija za invlide, nego običan servo, što, je l te, ima verovatno svaki auto u GT5P...

:trust: Zasto to ima posebno kao opcija onda? Ako neki auto ima servo onda ga ima, zasto bi bilo uopste moguce ugasiti ga ili upaliti?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno