Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otom potom, nece nigde pobeci, mozda i odradim tu varijantu.. A GOW 2 se svakako mora odigrati ili da navatam gruju da mi isprica sve, sigurno zna sve recenice napamet :D kad bi se dokopao onog PS2 slim-a, s'o je dobro ono, manje od omota za igre? :zgran:

Druze rado bi ti ispricao i kako cratos dise u igrici kolko sam je samo puta presao:D
Ali ja kao sto bodibilder kaze nemam polozeno a i nemam love za bus do bg-a :d
Ali bice dana evo sad cu se posle novaka prijaviti za polaganje za kola pa ko zna mozda se vidimo u nekoj krcmi u Beogradu pa ti sve ispricam :d

Alo, baa-buuun, miran :d Da igram MGS4 pa onda ko goran da zapitkujem, a ko je sad ovaj, a ko je sad onaj, zasto me ovaj gleda, itd...

Pa dobro je sto je goran odigrao mgs4 jer je grafika prvoklasna ostali delovi su za njega ionako smece:d

Poslednja izmena od urednika:
^kome je upuceno ovo za mgs2 i 3 i gow2 i ps-bota? meni ili borisu?

Borisu, samo si se ti ubacio između...;)

Otom potom, nece nigde pobeci, mozda i odradim tu varijantu.. A GOW 2 se svakako mora odigrati ili da navatam gruju da mi isprica sve, sigurno zna sve recenice napamet :D kad bi se dokopao onog PS2 slim-a, s'o je dobro ono, manje od omota za igre? :zgran:

Prodam ti ja moj, čim se nateram da pređem Silent Hill Origins :D

Poslednja izmena:
Offtopic zestok!

@Boris
Cekaj, jel' se Rama zeza ili ti ozbiljno nisi igrao MGS4?

Nije igrao MGS4 i GT??? spalite ga na lomacu aaaaaaaaaaaaa...

S'up bitchez? :d

ok, kolko je prosecno pokusaja potrebo da se uradi update bez prekida kad se startuje igrica™ prvi put? maximalno mi je progres bar dosao do pola pre nego sto pukne.. u zbiru sam sigurno presao 2 progres bara :)

Nastavlja se download, par puta "mora" da pukne :p...

Moje je iskustvo sledeće:

ako je iole normalno stanje njihovih servera i tvog interneta, do 2/3 će relativno stabilno da ide uz možda 2 pucanja... tu će da počne da puca malo intenzivniji i taman kad pogubiš živce, završiće se update...

imaj na umu da ako ti je dl stigao do pola i tu ti pukne, status bar kreće od početka, ali do polovine vidno ide brže (nekada malo brže, nekada mnogo brže)...

uspelo posle xy pokusaja.. zanimljivo da je napisao update complete a progres bar bio ispod pola :)

enivej, iako sam ga imao ranije i igrao, opet me odusevio :)

i kolko vidim i dalje ima 6 staza. zar nije bila prica da ce neki od proslih update-a doneti jos jednu? i jel moze da se promeni sezitiviti za stiring na jpadu?

edit:
ok, koji je najjeftiniji volan :)

Poslednja izmena:
Juri polovan DFP... sve ispod toga je bacanje para za GT5...

hahaha... ko to nije znao da će da radi na PS3 :)?

Stvarno, kakve veze ima to za PS3, ko je hteo da zna da radi na njemu, znao je :)

I za koliko to moze da se proda DFP, evo ja cu mog da prodam odmah, sve razmishljam da ga uopshte i ne prodajem kada vidim u oglasima za 50e :d

Stvarno, kakve veze ima to za PS3, ko je hteo da zna da radi na njemu, znao je :)

I za koliko to moze da se proda DFP, evo ja cu mog da prodam odmah, sve razmishljam da ga uopshte i ne prodajem kada vidim u oglasima za 50e :d

Šta ćeš ga sad prodavati, čekaj GT5.

Pa da, zato mi nije bilo jasno zashto neko prodaje za 50, valjda slabo ima kupaca za volane :d

kraj 2009..., ali neće da bude pre početka 2010... osim ako ms ne izbaci xbox720 :)

Sad sam video u merkatoru (a koliko chujem ima u rodicu i u idei) postavio rauch ps3,volan,ono logitechovo sediste i lcd.
Vozite 3 kruga koliko sam video Daytona oval, raspali golf :d podesavanja ******ska (ukljucene pomoci) i ko ima najbolje vreme ide na neko skijanje u austriju,)
A sto neko sa bencha ne bi uzeo nagradu ;)

ps. U razgovoru sa devojchicama sa standa cujem da je rekord oko 3.18

Poslednja izmena:
Jel se vozi protiv AI ili time trial, poshto to pravi veliku razliku :) I kojim volanom ?

Poslednja izmena:
Ahahaha, tacno sam znao ko ce prvi posle rastafariana da postuje. :d

Ako je u pitanju Golf V GTI, evo napravih 3:14 iz prvog pokushaja :) Shteta shto ne mogu da idem na zimovanje ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno