Ma igru je nemoguce videti kakva je bez volana i Force Feedbacka. Bili su polovni DFP i za 60 koliko se secam, evo ja cu uskoro da ga prodajem, kad izadje Driving Force GT![]()
Pa ja vozim na stolu za PC
Dok sam vozio GT4 na velikom CRTu u dnevnoj, daska za peglanje mi je bila "cockpit"![]()
Bas nije jednostavno, moracu da napravim nesto odgovarajuce visine sto cu po potrebi da stavljam ispred sebe i sklanjam kad ne igram. Skoro da nema dobrog resenja ako ne igras za nekim stolom...
A nisam dovoljno hard-core da pravim neku skalameriju ili uzmem nesto ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=d1iEtjs6S80
Ovo driver radi kad nas ne poducava o voznji![]()
We'll have the full interview tomorrow, including Yamauchi's verdict on working on a Formula 1 title in the future, so check back for further details.
Pa dobro ljudi da li ovde uopšte postoji auto sa volanom na levoj strani:trust:? Već koliko sam kupio i svi su na desnoj:wall:. Daj recite bar neki a da valja. Imam oko 100K
***, posle toliko kupovina kola sa volanom na desnoj strani pošto sam počistio B klasu i došao u A dobih na poklon nekog BMW-a sa volanom na levoj:d. Koji je realno bundeva:d. ***, u onoj prvoj trci u klasi A jedva dvojicu da sam obišao dok ih je moj Nissan GT-R '07 oprao samo tako:zgran:. Ovaj smajli "zgran" stavih jer se baš ne razumem u ta trkačka kola pa sam se iznenadio. Pih, izem ti ime. Mogu baciti ovog BMW-a što su mu dali:smash:
Igrao GT5 Prologue,trenutno sam kod A klase.
Odlicna igra nema sta,ali zanima me jedna stvar tj pitanje za sve:
U B klasi gde zahtevaju Honda Integra Type R,nikako nemogu da uzmem srebro 1:16:000,zlato je 1:14:000 sto mi deluje nemoguce.Najbolje vreme koje imam je 1:18:280,koje je vase najbolje vreme?
2x sam već odgovorio na ovo pitanje. Aj vidi malo iza u temi.
Znaci, nemam komentar!
Online funkciju bolje da nisu nikad ni stavljali.
Jedno, 10 puta do sada vodim trku, skoro uvek pri kraju je dovoljno da te neki ****** malo kvrcne od pozadi i s**** totalno da na kraju zavrsis zadnji.
Ko da nikada za kocnicu nisu culi!![]()
To je realno u p.... m.......
Plus ja ne bih mogao da pređem London kao da vozim Need for Speed, zaletiš se, zakucaš u ogradu i mirno nastaviš dalje...:wall:
Ma idi bre............evo ponovo.....
Sve ih obidjem, i lik valda od zavisti, samo me malo kucne od nazad........okrecem se ko ringispil................
Za svaki dodir, trebali su staviti penal!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari