Mislim da neću prekršiti džentlmenski dogovor ako ispiškim (leakujem) par informacija, pošto sam upravo odvozao nekoliko trka ubacivši sveže pristigli Blu ray disk u blagorodni drajv. Igra razbija koliko je dobra. Nažalost, nemam nikakav volan pa igram na džojpedu. Ima bruka automobila, preko 70 napravio sam nekoliko profila samo da započnem sa različitim, svaki se ponaša drugačije, fenomenalno
Pristup automobilima se otključava pobedama i sl. tj. zaradom keša i kupovinom.
Gejmplej je apsolutna keva! Na kraju sam se skrasio sa Honda Type R '04 i prosto uživam. Konačno nešto što zaista i podseća na trkačka kola. Niti je sve u NFS stilu, pa da se vozi kako se hoće, niti je sve napeto kao u Richard Burnsu da kola proklizavaju ako ih iz publike neko mrko pogleda. Fantastično prijanjanje, osećaj vožnje, brzine i ubrzanja, tajminzi...samo reči hvale. Pogled iz kokpita :zgran: Tek kada se igra realna vožnja vidi se koliko je takva stvar upotrebljiva. Totalna fascinacija, predivno. Inače, pustio sam uporedo Test Drive Unlimited na PCu u većoj rezoluciji (tv mi podržava samo 720p) i sa svim nabudženim efektima - koliko samo lupate (neki, ne svi) da su grafički tu negde to je strašno - GT5p izgleda toliko bolje da nemam reči. Reći da su ne isti, već iole blizu, može samo neznalica ili zlonamernik. Ovo je grafički najbolja vožnja koju sam video na bilo kojoj platformi, na stranu sve u vezi sa realizacijom grafike i realnošću iste. Makar kada se radi o pokretu, a samo me to interesuje.
Toliko o grafici, vala dosta je bilo. Instalira se na HDD i traži 5.88 GB, a instalacija meni traje tačno 11 minuta. Inače, zahteva se prisustvo 2.16 firmvera, tako da otpišite odmah snove o onom, ionako fakeovanom, i.loaderu :d Igra će biti zvanično puštena u prodaju 26. marta, obezbeđene su dovoljne količine (toliko o tezama o nekom užasnom kašnjenju). Cena će biti 3499 dinara u većini prodavnica, e sad, zavisi gde se kupuje, može ići gore ili dole.
Sve u svemu, ovo nije polifonija, ovo je simfonija![]()
E da, GT5 Bundle. Fala što me podseti. 39.999, odnosno biće ekvivalentan ceni gole konzole u tom lancu prodavnica. Praktično novi vlasnici će dobijati GT5p za džabe.
Ajde mi da udarimo odbrojavanje do 26. marta kao oni fakeri Group SLUMP ili kako vec![]()
GT5 je glupo porediti sa bilo kojom drugom igromMalo je glupo porediti GT5 sa Test Drive-om. Adekvatnije je TDU uporediti sa GTAIV nego GT5, jer je GT5 svet napravljen uz i malo oko staze, a Test Drive je celo fakin ostrvo. A da GT5 izgleda bolje od bilo koje trke, to već svi dobro znamo!
Da nisi promasio temu???? :wall::wall:Dajte neke gameplay slike, a ne samo ove fotografije iz menija i slicna ******.
Ja koliko vidim dosta njih poseduje igru iako ona jos nije izasla. Ne znam ko je ovde glup, ja ili ipak ti. A postoje i screenshotovi i iz igre, cim postoji i igra kod nekoga kuci.
Igrao sam pre par dana. Kad se vozi od spolja, ne izgleda baš toliko dobro kao u probranim shotovima. U meniju i garaži izgleda bolesno dobro, kao da je full raytrace. I tokom trke izgleda do jaja dobro, osvetljenja, senke, kretanje, sve živo. Okolina i nije najsjajnija, ali je vrlo dobra, tj. dovoljno dobra. Meni sveukupno deluje kao najbolja trka ikad, iako sam jako malo video...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari