Šta je novo?

Gramofon od 125.000 dolara

Zanimljiv kutak, po meni vredi svaku ulozenu kintu :)

Za te pare bih pre platio ljude da mi sviraju uzhivo mesecima... :)

a kad prodje taj period, onda bi se vratio plasticnom kasetofonu :d

Ja stvarno ne znam šta uopšte vredi 125k dolara, a da nije nekretnina...

To su cifre za one sto im je dnevna soba na nalazistu nafte. S obzirom kako su dosli do para, mala je to cifra, ja bih dodao bar dve nule.:p

Da dodam, uz izabranu sliku, veoma aljkava izrada, lose gravirano 33 1/3, neke trunke i udubljenja, za spravu od 125k$, pri tome drljavi konektor za kontrolu motora, neko se "zaigrao", i sa poslom i sa cenom.

Prilozi

• DSCF4087.jpg
    DSCF4087.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 342
Poslednja izmena:
Firma je poznata, Clearaduio...

Clearaudi-jevci su izgleda poseban tip ******a... i uvaliće ga nekom za 125 K$, don't worry...

Poslednja izmena:
Bljak, taj Clearaudio je samo do neku godinu pravio cistace vinila...

Ja bih radje nesto savremenije od gramofona.:D

Prilozi

• Home cinema.jpg
    Home cinema.jpg
    111.2 KB · Pregleda: 413
auuuuuuu...stvarno bruka

pa takvih soba imas dosta evo ti ovog lika. "zlatna soba" bar ga tako zovu na hifi forumima. ovo mu je novija oprema. sliku stare sobe ne mogu da nadjem ali tu su i pojacala i upsevi i 300 cuda kako bi to sviralo

Prilozi

• 6952504.jpg
    6952504.jpg
    37.3 KB · Pregleda: 343
Ne ne, dva "mala" tunel basa:D levo i desno mi se ne svidjaju. Onaj "basic" (na gornjoj slici) iza polica mi deluje nekako impresivnije.:,,:

Poslednja izmena:
Neverovatno... :)

Bas me interesuje da li ti likovi vise vole muziku ili muzicke uredjaje :)

Vole i jedno i drugo. Bez dobrih uredjaja nema ni kvalitetnog slusanja muzike, ali da ne treba preterivati, ne treba.

Da imas toliko para kao i oni, veruj mi da bi i ti preterao, a
s njihove tacke gledista oni ne preteruju jer zele da cuju pravi zvuk ;)

Kupio prekjuce ovaj Clearaudio. Nema los zvuk, mada ove moje ploce mikija jevremovica su ipak podosta izgrebane. Javljam podrobnije utiske za koji dan.
Poz :)

Mislim da bi sada pun pogodak bio upotpunjavanje kolekcije sa Mikijevom pločom "Pijem al ne znam čemu sve to", :d Opatija 1967. Nije toliko izgrebana.

Mislim, pošto si nabavio Clearaudio za 125 KEUR, lepo će da svira...:d

Poslednja izmena:
Moze!!!
I pijan ja je ipak volim, pijem jer jedno davno leo samo uz vino mogu da prebolim...
E to su bila vremena, secam se ko da je bilo juce! :)

Pa posto nisam bas cadovoljan ovim gramofoncetom, ja bi da ga prodam za tricavih 150.000 e, i planiram jedan fin stereo sistem za istu sumu.
Pozdrav

Prodato!

Jutros uz'o na pijaci neki gramofon za 700 din. :)
Radi super!
Pozdrav

Vladd je napisao(la):
Ja bih radje nesto savremenije od gramofona.:D

Da cujes kako svira ozbiljan gramofon na Avantgarde Duo zvucnicima hteo bi ga ti ;) , a mogu misliti kako sviraju Avantgarde Trio + Basshorns koje si dao na slici.

Moгу да се кладим да је пола ових кутија у ствари празно и да само личи на звучник.

nacitANA je napisao(la):
Moгу да се кладим да је пола ових кутија у ствари празно и да само личи на звучник.

***, izgubila bi opkladu ;)

Dobro znam kako zvuce dobre gramone, ali jedino ne znam kako "zvuci" 125K$

Ja bih rekao da 125K$ pre shushka nego shto zvuchi.

I dodao bih da mnogo fino shushka! :)

Vrh Dno