Rendisha je napisao(la):Realno gledano, da das nekom gotov projekat da ti izradi ono cudo, verovatno bi te izaslo boga oca gledajuci na to kako je konstruisano.
astrolog je napisao(la):A tek gacice Merlin Monro ili sta sve na aukcijama ima da se kupi za basnoslovne pare i niko nista ne komentarise.
Mx je napisao(la):Mrezni kablovi su i meni jako interesantna stvar. :bottle: Napon dolazi iz raznih elektrana, preko trafo stanica, prolazi kroz ulice, zgradu, kutiju sa osiguracima, do suko utikaca i onda nastupa famozni mrezni kabl koji ima 1 metar duzine i mora da bude specijalno upleten i od kojekakvih dragocenih metala. Izmisljotina za izvlacenje para.
zormanic je napisao(la):Ma šta Vas briga kako ja ili bilo ko trošimo svoje pare, kolko sam "tehnički opismenjen", kolko imam sluha, kolko sam pametan .... ?
Jesam ukrao od Vas nešto ? Dugujem Vam nešto? Makar izvinjenje, neko objašnjenje ??
Mislim da NE !
Da li trošim vaše vreme i pare na HiFi, Hi-End, ribolov, skijanje, udice i štapove, kola, kocku, kurve, drogu .... ????
Kako i gde - JA SE PITAM !
zormanic je napisao(la):Ko to kupuje? Razni DJ-ovi ??
PS
Manite se vishe te priche o iPod-ovima i ostalim sitnicama i igrackama.
Tinejdzeri su najibitnije trziste za pop-muziku, film, kom.igre ... od trenutka kad je to postalo biznis, a ne neko muzejsko-sajamsko cudo ili ezoterija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari