Aponen je napisao(la):NE!![]()
Ovaj konkretan slucaj, koji si ti naveo, sigurno ne radi,, probao sam (posto imam Alcatel)!
Pozdrav!
castor je napisao(la):Opet ja.
Telefon ima grafički ekran, ali jednostavno nema tu opciju u softveru.
chivitli je napisao(la):Ja moram malo da vas demantujem zato sto imam nokiu 6110.
luka.l je napisao(la):E, sad bas imam pare neke i evo hocu da kupim dual opticala, uplaticu neke sate (stotine) na dreniku. kupicu jos neke stvarcice, al necu da kupim nov mob (ovaj je star jedno 4 godine i ipadao je mom caletu vise puta, cak je jedanput upao u baru). Necu da ga kupim, pa nema sanse. Volim ovu nokiju vise nego ista. A model je stvarno dobar (da ne bude da sam subjektivan)
. Za klasu je bolji od svih ovih novih Nokia (tu bash ne ubrajam comunicator ali...). Nije mu otkazalo nista do sad osim sto ga zeza ono sto je kod nokia standard. Ona caka da se gubi display zbog toga sto se rastegli jedna gumica koja je u stvari neki "kontakto-spajac" (uh, ala sam ovo odvalio!)
![]()
Pozdrav!
chivitli je napisao(la):Ovo verovatno nikog ne zanima ali imam + i neku kameleon masku tako da telefon mnogo lepo izgleda. Ma 6110 rulZ![]()
chivitli je napisao(la):I ja sam za moju nokijicu vezan. Takodje mi je padala nebrojeno puta na asfalt, beton...baterija ode na jednu stranu, ostatak na drugu, ali i dalje super radi. Jedini problem sa njom je taj koji si naveo, ali nije jedina sa tom boljkom, koja se usput i da resiti pritiskanjem iznad displeja. Ovo verovatno nikog ne zanima ali imam + i neku kameleon masku tako da telefon mnogo lepo izgleda. Ma 6110 rulZ![]()
\JOBAH je napisao(la):I ja imam problem sa displejom koji "bledi".. Mora da pritisnem ekran da bi video nesto... Da li ovo moze da se popravi u kucnoj radinosti? Koliko kosta poprvaka po servisima?
Slayer je napisao(la):dva pitanja:
1. Da i moze Nokia 7110 da prima graficke poruke??
2. kako funkcionise "Goddamn" kameleon maskica????
Slayer je napisao(la):Da bi proverio verziju softvera upisi *#0000# , a ako to ne uspe probaj *#9999#!!
A sto se tice "funkcionisanja" kameleon maskice, objasnite mi zasto se zove kameleon, i kako to menja boju. U cemu je fora???
ZoNi je napisao(la):Bolja fora su "termo" maske (video ih u Austriji)... Konkretan primerak: na maski je nacrtana golisava riba... kad drzis tel u ruci na butini joj se pojavi tetovaza, a iza nje Sunce... fora je da toplota zagreva neki unutrasnji sloj, koji tek tako postaje vidljiv... mnooogo jako!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari