Gainward 7900gs golden sample poceli da se pojavljuju zeleni pixel-i u 2D i pucaju texture u igrama poslata na reklamaciji danas, videt cemo sta ce biti. Verovatan razlog lose naleganje kulera pa sam jednom primetio da je temp. otisla na ~100C...
U februaru zveknula x1600Pro- serviseri nisu rekli zasto je riknula, zamenjena novom i ova od danas pocinje da se gubi baca zelene tackice i sitne linijice jos na POST-u , u win i ne ulazi.:-devil-:
Ja ubio 2 graficke do sada, GeForce 4 Ti 4600 Ultra i 6800 GT. Na prvoj sam spalio memoriju, a druga je vrisnula kad sam zaboravio da stavim molexe u grafu :wall: (mada je nisam ni mnogo stedeo prilikom OC-a)
u oba sluchaja rezultat isti - jedan 6800 manje :smoke:
Pa ne bas, iako mi je istekla garancija (bar ona od godinu dana) poslali su graficku nazad u fabriku (Asus), i vratise je posle nekih mesec i kusur dana potpuno ispravnu, evo sad je kod ortaka i sljaka i dan danas. :smoke:
Ja sam ubio moju 6800GT tako sto sam ubacio molex ali kontra! - da, chuvena serija Chieftec 360W dual fan napajanja koja ima molexe manje za 0,5-1mm i po shirini i po debljini :wall:
Sreca u nesreci, uvazili su mi reklamaciju i dobio sam zamenu :banana:
jel se tebi dimila kad je uginula ?
Da napravimo rang listu crknutih grafickih(modeli i proizvodjaci)?
Why not, onda bi moglo lepo da se vidi od kojih proizvodjaca najvise crkavaju graficke i koji modeli istih (mada je u velikoj vecini slucajeva to ili OC ili ljudska glupost).
Nope, cim sam cuo kako pisti ugasio sam komp i sacekao nekih desetak minuta, potom stavio molexe. Onda kad sam opet startovao masinu prvo su se pojavile neke kuke i motike (nesto a la tetris preko celog ekrana, u 2-3 boje), a ubrzo potom je slika i skroz nestala. :bottle:
ja sam imao slican slucaj kao ti, ali sam je preduhitrio i izlupao je cekicem :smash: i sad imam priveske od kondenzatora i sl. sto sam iscupao iz nje :-devil-:...kad sam hteo da isecem (tj. iscupam) RV350 iz nje on se rasprso k'o staklo, a steta mogao sam da imam najgotivniji priverzak za kljuceve na svetu![]()
btw: rec je o Radeon 9800Pro...:S: steta, a bila je tako dobra
ja sam bio uspesan samo u toj meri sto sam na jednoj grafickoj spalio TV-izlaz (GF4 MX440 van garancije), posto sam je ukljucivao/iskljucivao sam TV-a dok je komp bio upaljen. Zato pamet u glavu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari