Šta je novo?

Graficke koje su vam crkle i zasto?

OD kad imam komp mislim da su mi najvise crkavale Graficke kartice, HDDovi i narafski napajanje :) dok su bili kinezi :),
Daklem : GF2 - crko ventilator - Eagle, MSI 4200ti - pucala memorija, MSI 6800 ni sam ne znam sto samo je prestala da radi

Pozdrav

Zato sto je MSI :D :D :D :d

ja koliko znam sa TV-out-om treba biti jako oprezan i kompozitni kabal treba ukljucivat/iskljucivat samo dok je kompjuter i TV ugasen... jes da se u vecini slucajeva nece desit nista ali nama na TVu se desilo da se PC resetuje prilikom ukljucivanja kabla
Ja sam tako spržio TV-Out na mojoj X1650pro, ustvari radi on ali prijavljuje jedno 5 monitora nakačenih u clone modu :mad:

Ja sam izgleda spržio Asus 8600GT posle mesec dana korišćenja kad sam ga povezivao sa TV-om, jer je izgleda prilično osetljiv tv izlaz....

naravoučenije:

Ne kačite ništa što u svom nazivu ima GeForce sa TV-om osim ako oba nisu ugašena

Poslednja izmena:
Voodoo3 Velocity 100, pojavljivali se artefakti, zamenio za neki s3, cini mi se da je savage 4 bio u pitanju. Ovo nikad necu prezaliti :p

club3d 5900xt se pregrevao, bio lenj mnogo, ubedljivo najgora karta koju sam ikad kosristio, to sam menjao vrlo brzo.

I na kraju, pravilo je da mi na svakoj karti cooler prozuji evo sad ovaj asus6600gt, dere se ko blesav.

Inace, bash me iznenadjuje da ste imali takve probleme sa tvoutom, nikad mi se nije desilo iako po 1-2 puta dnevno prikacim na zivo :O, ubuduce cu biti malo obazriviji. Inace savetovao bi, ako imate kablovsku da vadite antenski kabal pre prikljucivanja tvouta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno