Nisam nešto nailazio na oglase sa 2GB verzijom. Možda sam video samo par komada, a tamo su bile po ceni većoj od 100 evra i polovne. To već nije sitna razlika u ceni i da dajem preko stotke kupio bih nešto sasvim novo a ne reparirano.
Možda nisam napomenuo da ovu karticu kupujem za 67 evra, mislim da za te pare nema nešto bolje.
također. (hvala, čika pejo).
uzeo si odličnu karticu, radiće ona sasvim lepo u 1080p, bez AA (koji je po meni na toj rezoluciji besmislen).
imaš i 1 yr garancije, tako da možeš da se zezaš.
sad samo xeon da legne.
evo malo teorije o vramu
[youtube]Utv144XeHag[/youtube]
Ovo nije primetno prilikom igranja ili kada bilo šta drugo ide sa zvučnika PC-ja ili radi TV u sobi, ali kada je tišina i samo se čuje rad računara, onda jeste primetno i pomalo iritira. Manje mi smeta kad se čuje šum iz kulera, ali mi oduvek više smetaju zavijajući visoki tonovi.
Reših i ja da se ponovim,pa da ne otvaram novi topic: treba mi best buy za 200 eura.
Ubih se tražeći Radeon R9 270 4 Gb ali je kanda ona "end of life " i kod Madjara.
Svaki predlog je dobrodošao 😀
Reših i ja da se ponovim,pa da ne otvaram novi topic: treba mi best buy za 200 eura.
Ubih se tražeći Radeon R9 270 4 Gb ali je kanda ona "end of life " i kod Madjara.
Svaki predlog je dobrodošao 😀
E sad sta odabrati : R9 380 ili GTX960 ?
Edit : teško da se R9 380 4 Gb može naći za te pare...
Jos jedno pitanje u vezi R9 380 - interesuje me vase misljenje ,koliko je vidna razlika izmedju kartice sa 2 i 4 Gb i vredi li tu razliku u ceni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari