Tacno!!dalje palamudjenje nije potrebno,od onih prica sacekaj da padne cena ,uzmi ovu ona je malo slabija mi se dize kosa na glavi:shock:ako je covek lepo rekao da mu pare nisu problem onda nemojte gledati sta biste vi uradili vecj recite sta je najjace,znaci ako ti pare nisu problem onda uzmi 2 x 8800Ultra i uzivaj.Covek je rekao da pare nisu problem. Ako hoce najbolje i najjace to je 8800 Ultra. Svako dalje naklapanje je suvisno. Covek nije ni naveo konfu, ali cim ima para pretpostavljam da mu nista iz konfe nece biti bottleneck. A i ako ima 17" moitor to je njegova stvar!
Nekima treba dva puta ponoviti,al ajde...da ne bi sebe kvotovao.....and again:Ne moras ultru dosta je 8800gtx, to je skoro isto samo sto je ultra nepotrebno skuplja.
Znaci covek je trazio NAJBOLJE,ne bestbuy i ne do xxx para,NAJBOLJE,ja ne znam sto je tu toliko nepojmljivo i nerazumljivo:wall:Covek je rekao da pare nisu problem. Ako hoce najbolje i najjace to je 8800 Ultra. Svako dalje naklapanje je suvisno. Covek nije ni naveo konfu, ali cim ima para pretpostavljam da mu nista iz konfe nece biti bottleneck. A i ako ima 17" moitor to je njegova stvar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari