Šta je novo?

Graficka karta za igrice?

Soundwave

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
301
Molim sve kompetentne clanove foruma da mi daju savet za kupovinu najbolje karte za igrice!

P.S Money is not a problem🙂

Jos ako ih turis u SLI... 😀

Ako ti kinta nije problem uzmi i meni jednu ULTRU, adresu i telefon cu ti poslati na PM da se dogovorimo oko isporuke.😉

jeste da je pitanje malo neodredjeno,ali vas ne bi ubio bog da ste dali neki korisniji odgovor:d

ono sto ti je u ovom tretnutku adekvatno ako pare nisu problem je neki 8800gts (a mozda jos i bolje 2900xt koji je nesto skuplji,ali ako imas adekvatno jace napajanje)

u nekoj relativno skromnijoj varijanti moze 8600gts ili evetnualno nesto iz 79xx serije(ali to sad bas i nije best buy varijanta)

ali ako pare nisu problem ja bih uzeo 2900xt (ULTRA i GTX je vec previse para u odnosu na ono sto trenutno dobijes-a ne dobijes mnogo kad nema mnogo (citaj nema uopste:d) igara koje trenutno mogu da to efektivno iskoriste.

Ja bih sacekao malkice i pazario nesto iz 9800 serije ako vec pare nisu problem. Inace trenutno je 8800GTS mozda prava stvar za tebe, 240e nije previse a za te pare pruza dosta.

Poslednja izmena:
Covek je rekao da pare nisu problem. Ako hoce najbolje i najjace to je 8800 Ultra. Svako dalje naklapanje je suvisno. Covek nije ni naveo konfu, ali cim ima para pretpostavljam da mu nista iz konfe nece biti bottleneck. A i ako ima 17" moitor to je njegova stvar!

Covek je rekao da pare nisu problem. Ako hoce najbolje i najjace to je 8800 Ultra. Svako dalje naklapanje je suvisno. Covek nije ni naveo konfu, ali cim ima para pretpostavljam da mu nista iz konfe nece biti bottleneck. A i ako ima 17" moitor to je njegova stvar!
Tacno!!dalje palamudjenje nije potrebno,od onih prica sacekaj da padne cena ,uzmi ovu ona je malo slabija mi se dize kosa na glavi:shock:ako je covek lepo rekao da mu pare nisu problem onda nemojte gledati sta biste vi uradili vecj recite sta je najjace,znaci ako ti pare nisu problem onda uzmi 2 x 8800Ultra i uzivaj.

Poslednja izmena:
I obavezno napajanje od 1KW uz nju :smoke:

Ne moras ultru dosta je 8800gtx, to je skoro isto samo sto je ultra nepotrebno skuplja.

Ja da sam imao 500e uzeo bi 8800gtx , ali posto sam imao 300e(7900gto+130e) uzeo sam 2900xt i za sada sve radi ok 🙂

Poslednja izmena:
Ne moras ultru dosta je 8800gtx, to je skoro isto samo sto je ultra nepotrebno skuplja.
Nekima treba dva puta ponoviti,al ajde...da ne bi sebe kvotovao.....and again:
Znaci covek je trazio NAJBOLJE,ne bestbuy i ne do xxx para,NAJBOLJE,ja ne znam sto je tu toliko nepojmljivo i nerazumljivo:wall:

Poslednja izmena:
Ево чисто да зна шта купује:

Prilozi

• 5xq25u9.webp
    5xq25u9.webp
    105.1 KB · Pregleda: 70
  • 4.webp
    4.webp
    25.3 KB · Pregleda: 68
Nazad
Vrh Dno