Šta je novo?

Graficka karta do 160€

vidakm je napisao(la):
Ne znam cemu toliko pljuvanje radeona 9600 non pro. Pre dva meseca sam kupio Connect3d Radeon 9600 i ne mogu nista negativno da kazem. Kartica sa dodatnim kuleron koji kosta 200din radi na 415/270 , ima savrsenu sliku i TV izlaz i 3210 u 3dmarku 2003. Slozicete se, sasvim solidno za cenu 50 evra manju od pro modela. Posle 14 godina iskustva sa PC racunarima bez lazne skromnosti smatram da sam kompetentan da prepoznam dobar proizvod sto po mom misljenju 9600 i jeste. Ako neko od ljudi koji su ovu karticu nazvali "zivim *******" to mogu i da potkrepe cinjenicama voleo bih da ih cujem...

Simpson ti je sve rekao. Savrsenu sliku i tv izlaz imaju mnoge karte vec nekoliko generacija (da ne ulazimo u to ima li 9600 stvarno bas savrsenu sliku), nabildovani poeni u 3d marku i slicnim programima nikoga ozbiljnog ne interesuju vec ponasanje u igrama gde je gori od Ti4200 a ima recimo duplo vise poena u 3d marku...jednostavno to je prevazidjena klasa, a druga je stvar sto trenutno nema za te pare da se kupi nista mnogo bolje

Marti, jel ti treba slicica gde se budjavi Cely-T 1.2 prijavljuje kao Xeon 1.4 i to na moje oci :p

:mrgreen: ... meni se jednom Tbed prijavio kao P4 sto me je prestravilo... kakav bi to downgrade bio... ali sve je posle bilo ok.. XP brljavi... :mrgreen: :mrgreen:
ma znam .... JEBOTE EVO GOL ZA PARTIZAN!!!!!!!!!!!! cheers :happy: :boom:
... da RamDac je na 400 ali rekoh sliku cu da postujem kako prijavljuje na 500 ....

simpson H je napisao(la):
...

E izvini ako si mislio na mene :mrgreen: .Nije mi bila namera da te uvredim niti da vredjam tvoju kartu.Mozda i svi mi malo preterujemo sa HW pa ispod R9700 ne priznajem da je karta :mrgreen: .
R9600 je kvalitetne izrade ali zar to nije i R8500??I 9000 i 9000pro i Ti4200.....
Jednostavno, covek koji je postavio ovaj thread ,je trazio neku kartu do 160€ ,da uje napisao do 120 verovatno bih mu preporucio 9600np (ako vec nema Ti4200 da se kupi)

Slusajte ljudi, stvarno mi nije bila namera da zvucim prepotentno i stvarno nema ni najmanje potrebe da mi se ti a ni decko koji je dao odgovor posle mene izvinjavate. Ipak to su samo masine... cheers

Jos nesto , ja sam se na ovaj forum prijavljivao nekoliko puta pocevsi od marta 2001 ali svaki put sam zaboravljao nick ili sifru. Kada ce vise da mi nestane ovo newbie jer me malo degradira... :D

Ljudi pre svega puno hvala svima na savetima i preporukama!

Pazario sam juce GA ATI 9600 Pro, i za sada sam veoma, veoma zadovoljan! To je ATI u koji sam se pre par godina kleo :D

Mada zanima me jos jedna stvar.

Da li 9600 Pro treba odredjeni minimum procesora da se razmase u punoj snazi?

Hvala svima jos jednom! cheers

Zaboravih! :D

Kakve je ko postigao rezultate u OCu, i kakve je dodatne mere koristio (veci kuler, pasta i sl.)

P.S. Plava neonkica na kuleru je fantasticna :)))

Elder je napisao(la):
Ljudi pre svega puno hvala svima na savetima i preporukama!

Mada zanima me jos jedna stvar.

Da li 9600 Pro treba odredjeni minimum procesora da se razmase u punoj snazi?

Hvala svima jos jednom! cheers

Ako je u pitanju AMD, najbolje je imati neki 1700+ ili 1800+ ser. B koji se baci na jedno 2000-2200 Mhz.
Za P4 jedno 2,4-3 Ghz.

PoZ

Elder je napisao(la):
Zaboravih! :D Kakve je ko postigao rezultate u OCu, i kakve je dodatne mere koristio (veci kuler, pasta i sl.)
GA R9600Pro - out of the box - 513 core i 662 memorija, nikakvo dodatno hladjenje. XP 1700 @ 2004mhz 166 mhz fsb cl2.5; 512mb ram.
Default 400/600 - 3340; oc 513/662 - 3940 markova.. naravno 3dMark03!

Nazad
Vrh Dno