- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
vidakm je napisao(la):Ne znam cemu toliko pljuvanje radeona 9600 non pro. Pre dva meseca sam kupio Connect3d Radeon 9600 i ne mogu nista negativno da kazem. Kartica sa dodatnim kuleron koji kosta 200din radi na 415/270 , ima savrsenu sliku i TV izlaz i 3210 u 3dmarku 2003. Slozicete se, sasvim solidno za cenu 50 evra manju od pro modela. Posle 14 godina iskustva sa PC racunarima bez lazne skromnosti smatram da sam kompetentan da prepoznam dobar proizvod sto po mom misljenju 9600 i jeste. Ako neko od ljudi koji su ovu karticu nazvali "zivim *******" to mogu i da potkrepe cinjenicama voleo bih da ih cujem...
Simpson ti je sve rekao. Savrsenu sliku i tv izlaz imaju mnoge karte vec nekoliko generacija (da ne ulazimo u to ima li 9600 stvarno bas savrsenu sliku), nabildovani poeni u 3d marku i slicnim programima nikoga ozbiljnog ne interesuju vec ponasanje u igrama gde je gori od Ti4200 a ima recimo duplo vise poena u 3d marku...jednostavno to je prevazidjena klasa, a druga je stvar sto trenutno nema za te pare da se kupi nista mnogo bolje
Marti, jel ti treba slicica gde se budjavi Cely-T 1.2 prijavljuje kao Xeon 1.4 i to na moje oci