Šta je novo?

Graficka ili nesto drugo?

Da,novi bios mozes da skines sa MSI live update 5 ali ne moras sa njim da flesujes iz windovsa.
Vec iz dosa iz biosa sa flesa ili cd.

Hvala tebi puno na pomoci, ali ovo je preveliki zalogaj za mene. A najmanje sto zelim je da nesto sjeb*m. :)

Kako mislis da otkljucas bilo sta na tom CPU? Pa to je native dual core procesor, nema tu sta da se otkljuca. Samo Athlon II x3 i Phenom II x2, x3 i 960T mogu da se otkljucaju.

Izgleda da necu nista da menjam. Izgleda da je problem do nekih igrica, nisu dobro optimizovane itd. Da ga ne odugovlacim. Izgleda da je Black Ops sacuvao podesavanja od stare graficke, i sad kad sam instalirao radilo je bez problema. Pa da stvar bude jos bolja instalirao sam i Black Ops 2 postavio najbolja moguca podesavanja i igrao nekih 30minuta, igrica je radila kao da sam gledao TV, znaci nije imala jedan jedini lag. Pa sam hteo da idem dalje ukljucio fraps (ranije sa Radeon 5570 Sapphire 1GB/DDR3) nije bilo teorije da snimam nesto, lag je obicno pocinjao kad pritisnem taster za snimanje, kako ga iskljucim tako nestaje. A sa ovom grafickom radi maksimalno perfektno, odusevio sam se znaci. A dosta njih me ubedjivalo da samo snimanje igrica zavisi od procesora, sto po meni nije tacno. E sad mi je u planu da skupim 180e i kupim procesor, ali to laganica. Ide i ovako. :)

Kako mislis da otkljucas bilo sta na tom CPU? Pa to je native dual core procesor, nema tu sta da se otkljuca. Samo Athlon II x3 i Phenom II x2, x3 i 960T mogu da se otkljucaju.
Sad vidim koje ludilo.(covek je imao samo u planu)
Ja procitah AMD Athlon™ II X3 Triple-Core 450.
A u stvari ubih se otkljucavajuci Athlon II X2 220 i to ni manje ni vise nego u quad :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno