Šta je novo?

grafa do 10000 din

E, hajde i ja da banem sa infoom.
Nahvatao sam novu XFX ATI4870 sa 1GB ddr5 memorije za nekih 100€
S obzirom da sam svoju (par meseci staru) MSI 9800GT 512ddr3 prodao za nekih 85€, mislim da sam napravio dobru kupovinu.
Tako da... baš dobar thread!!! :)

E, hajde i ja da banem sa infoom.
Nahvatao sam novu XFX ATI4870 sa 1GB ddr5 memorije za nekih 100€
S obzirom da sam svoju (par meseci staru) MSI 9800GT 512ddr3 prodao za nekih 85€, mislim da sam napravio dobru kupovinu.
Tako da... baš dobar thread!!! :)

Tu 4870 karticu su prodavali u Emmi-ju za 11500 din(110 evra) sa 2 godine garancije tako da si super prosao,mislim pre svega na tu karticu sto si prodao;)

Uz taj procesor bi se svaka graficka dobro uklopila.

Hvala na odgovorima, danas, tj. juce sam kupio ovu grafu. Mrzelo me da jurim po oglasima, a i ovih 10-ak hiljada koliko kosta je ipak bilo gornji limit, tako da je pomenuta 5770 otpala... Pozdrav :)

ja bih uzeo 5770 za 110 e ili za oko 100 ako je nadjes na oglasima..

Evo i mene ovde :) Danas sam narucio Cooler Master Elite 332 kuciste sa napajanjem od 420W, tako da sam uradio jedan korak napred sto se tice upgradea. E sada za graficku, imam Intel Celeron 2.66 single core procesor, pa pitanje kako bi mi radila graficka tipa 5670 na njemu? Da dodam da imam jos i 2gb rama.

Evo i mene ovde :) Danas sam narucio Cooler Master Elite 332 kuciste sa napajanjem od 420W, tako da sam uradio jedan korak napred sto se tice upgradea. E sada za graficku, imam Intel Celeron 2.66 single core procesor, pa pitanje kako bi mi radila graficka tipa 5670 na njemu? Da dodam da imam jos i 2gb rama.

Visak ram-a nikad ne skodi :) ali sto se tice grafe po mom misljenju dodaj jos malo novca (ako mozes) i pazari neki 5750, ali ako planiras da se igras na tom 17'' monitoru iz potpisa pazari 5670 :)

Poslednja izmena:
^ naravno Bato, za pocetak cu se igrati na tom 17" monitoru, kasnije tek ce neki malo ozbiljniji da dodje u obzir, ali imam nedoumicu da li ce ovaj procesor iz "Moja masina" moci da isprati 5670? Heh Gorth samo kad bi mogao da se klokne :)

Poslednja izmena:
Evo ti lista podrzanih procesora, pa ako mozes uzmi neki dvojezgarni :) Mada prvo uzmi grafu, jer ako budes zadovoljan i bude sve radilo kako treba sto se tice igrica, ondak se strpi za proc :)

Drugari, ponovo ja :) Sada imam mali problem, jer se ne razumem bas najbolje oko ovih oznaka na grafickim karticama. Planirao sam da uzmem VGA AMD Radeon 5670 Sapphire 1GB/DDR5, ali me jako zbunjuje ovo AMD u imenu kartice. Da li to znaci da ja koji imam maticnu na koju ide Intel procesor necu moci da stavim ovu graficku? BTW procesor je Intel 2.66

AMD je 2006 kupio ATI, i ove godine je odlucio da ukine ime ATI i da samo koristi staro ime RADEON za svoje graficke kartice ;)

Nema nikakve veze sto je karta iz AMD-a a procesori iz INTEL0-a... Jedina nekompatabilnost u danasnje vreme je izmedju ploce i procesora ;) ali to vec znas :)

AMD je 2006 kupio ATI, i ove godine je odlucio da ukine ime ATI i da samo koristi staro ime RADEON za svoje graficke kartice ;)

Nema nikakve veze sto je karta iz AMD-a a procesori iz INTEL0-a... Jedina nekompatabilnost u danasnje vreme je izmedju ploce i procesora ;) ali to vec znas :)

Heh davno bilo kada sam ja kupovao racunar, davne 2006 sam ga kupio, naravno tada su se prodavale pod imenom ATi Radeon :) tako da nisam bas u toku sto se tice toga, ali hvala sto si me uputio ;)

@rammadis videcemo, ne znam jos sta cu, ali najverovatnije ce ici nova maticna + proc.

Nazad
Vrh Dno