nIce Cream
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2002
- Poena
- 650
ZoNi je napisao(la):da, ali samo moje je ispravno :beat:
eh... ta skromnost... 🙂
E da, bas ta skromnost... Poradi malo na njoj pa cemo se onda raspravljati i prepucavati 😀 😀 😀
ZoNi je napisao(la):da, ali samo moje je ispravno :beat:
eh... ta skromnost... 🙂
kUdtiHaEX je napisao(la):Audiograbber + Lame...odlicna kombinacija 🙂
vlayko_zr je napisao(la):E samo javljam da je Media Player otisao u penziju sto se tice grebovanja. Ovo sto rece, Easy CD-DA 5, strava je. Bas funkcionalan, sa mnogo PRAVIH KORISNIH formata, ali istina "malo" je spor. Ne verujem da cu skoro prelaziti na nesto drugo, CDDA je zakon.
ne razumem... pa, CDex je izuzetno brz, podrzava gomilu formata... ne vidim kako bi neki program bio realno bolji od njega (cak i ako ne gledamo cenu!)nIce Cream je napisao(la):Za Zoni-ja: Eto vidis, toliko o tvojoj teoriji 😀 😀 😉
Najveci "problem" kod WMP-a je postojanje Authorize atributa koji mnogi ljudi ostave ukljucenog prilikom grebovanja, pa se wma fajlovi mogu pustati samo na toj masini, jer se autorizacija za iste fajlove smesta u posebne fajlove, pa ako se odradi format pri reinstalaciji Windows-a odu u vecna lovista ctp;vlayko_zr je napisao(la):E a da li neko od vas koristi Windows Media Player za grebovanje u *.wma? Meni je on OK, najbolje je reseno imenovanje fajlova, ID3tag, a sad brzina ... manje vise, nego sto se neko ne seti da napise crossfader koji radi sa *.wma formatom.To je jedina zamerka koju imam vezanu za ovaj format, nervira me to seckanje kod prelazenja s jednog na drugi deo pesme.Ako neko zna neki jako mali konvertor koji bi ovaj WMA brzo prebacivao u MP3 neka javi.
Crni je napisao(la):Najveci "problem" kod WMP-a je postojanje Authorize atributa koji mnogi ljudi ostave ukljucenog prilikom grebovanja, pa se wma fajlovi mogu pustati samo na toj masini, jer se autorizacija za iste fajlove smesta u posebne fajlove, pa ako se odradi format pri reinstalaciji Windows-a odu u vecna lovista ctp;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari