Šta je novo?

grabber

ZoNi je napisao(la):
da, ali samo moje je ispravno :beat:

eh... ta skromnost... 🙂

E da, bas ta skromnost... Poradi malo na njoj pa cemo se onda raspravljati i prepucavati 😀 😀 😀

E a da li neko od vas koristi Windows Media Player za grebovanje u *.wma? Meni je on OK, najbolje je reseno imenovanje fajlova, ID3tag, a sad brzina ... manje vise, nego sto se neko ne seti da napise crossfader koji radi sa *.wma formatom.To je jedina zamerka koju imam vezanu za ovaj format, nervira me to seckanje kod prelazenja s jednog na drugi deo pesme.Ako neko zna neki jako mali konvertor koji bi ovaj WMA brzo prebacivao u MP3 neka javi.

Easy CD-DA 5 paket odnosno Easy CD-DA extractor jer ima integrisan LAME, fraunhofer (koji ne koristim ali ajde),ogg, mp3pro, wma koder.Nije free ali nije ni ovo Amerika.🙂

E samo javljam da je Media Player otisao u penziju sto se tice grebovanja. Ovo sto rece, Easy CD-DA 5, strava je. Bas funkcionalan, sa mnogo PRAVIH KORISNIH formata, ali istina "malo" je spor. Ne verujem da cu skoro prelaziti na nesto drugo, CDDA je zakon.

vlayko_zr je napisao(la):
E samo javljam da je Media Player otisao u penziju sto se tice grebovanja. Ovo sto rece, Easy CD-DA 5, strava je. Bas funkcionalan, sa mnogo PRAVIH KORISNIH formata, ali istina "malo" je spor. Ne verujem da cu skoro prelaziti na nesto drugo, CDDA je zakon.

Naprotiv, jedan je od najbrzih... Proveri setup.

Za Zoni-ja: Eto vidis, toliko o tvojoj teoriji 😀 😀 😉

Ja sam to odokativno rekao - spor, zato sto sam ranije koristio uglavnom Sound Forge za konverziju a on to stvarno brzo radi.
Ali Sound Forge je velik i ima mnogo, meni, beznacajnih opcija ... ovako imas sve sto ti treba na jednom mestu.

vlayko_zr je napisao(la):
E a da li neko od vas koristi Windows Media Player za grebovanje u *.wma? Meni je on OK, najbolje je reseno imenovanje fajlova, ID3tag, a sad brzina ... manje vise, nego sto se neko ne seti da napise crossfader koji radi sa *.wma formatom.To je jedina zamerka koju imam vezanu za ovaj format, nervira me to seckanje kod prelazenja s jednog na drugi deo pesme.Ako neko zna neki jako mali konvertor koji bi ovaj WMA brzo prebacivao u MP3 neka javi.
Najveci "problem" kod WMP-a je postojanje Authorize atributa koji mnogi ljudi ostave ukljucenog prilikom grebovanja, pa se wma fajlovi mogu pustati samo na toj masini, jer se autorizacija za iste fajlove smesta u posebne fajlove, pa ako se odradi format pri reinstalaciji Windows-a odu u vecna lovista ctp;

Crni je napisao(la):
Najveci "problem" kod WMP-a je postojanje Authorize atributa koji mnogi ljudi ostave ukljucenog prilikom grebovanja, pa se wma fajlovi mogu pustati samo na toj masini, jer se autorizacija za iste fajlove smesta u posebne fajlove, pa ako se odradi format pri reinstalaciji Windows-a odu u vecna lovista ctp;

Znam 100% da postoji program za otljucavanje WMA-a... Ne pitaj kako se zove jer ne znam, tj. nisam nikad imao potrebu...

Zasto uopste koristiti taj Microsoftov shit... Ako bas hocete free encodiranje, koristite oggVorbis...

Nazad
Vrh Dno