Audiograbber pod XP-om moze da radi i bez ASPI-a preko Win NT/2000 calls podesi samo u settingsmikac79 je napisao(la):i ja sam koristio audiograbber dok nisam dosao do ovog problema u xp-u
kako, kad Win2K/XP *NEMA* u sebi ASPI??? verovatno si pre toga instalirao neki program koji je sam postavio ASPI!DamjanMX je napisao(la):Ja u xp+sp1 nisam imao nikakvih problema sa audiograbber-om, cak nisam ni morao da instaliram aspi jer ih je vec imao...
Nebojsa Lukic je napisao(la):Po milijarditi put - EAC + Lame, nema potrebe za ASPI.
koja je svrha manuelnog upisivanja??? zvuci kao dodatni smor!nIce Cream je napisao(la):Jako dobra mogucnost je manuelno upisivanje komande za lame
ZoNi je napisao(la):koja je svrha manuelnog upisivanja??? zvuci kao dodatni smor!
ZoNi je napisao(la):ja tako nesto nikad nisam koristio sa CDex-om i Lame-om... a sve radi ok...
komande... VBR sam koristio, ali vrlo retko...nIce Cream je napisao(la):Sta nisi nikad koristio? komande ili VBR?
shareware?Sentenced je napisao(la):I moja preporuka za Easy CD-DA Extractor.
S obzirom na posedovanje izvesnog K*zaa programa nisam imao problema sa time.ZoNi je napisao(la):shareware?
EAC i CDex su freeware!!! Mislite o tome...
ZoNi je napisao(la):shareware?
EAC i CDex su freeware!!! Mislite o tome...
ehm... poJenta je u sledecem: ZASTO bi koristio shareware program, ako imas besplatni program koji ti nudi iste opcije i komfor rada!?nIce Cream je napisao(la):Freeware??? Pa sta ako su freeware? 😉
Ovo je Srbija... Mislite o tome... 😉
ZoNi je napisao(la):ehm... poJenta je u sledecem: ZASTO bi koristio shareware program, ako imas besplatni program koji ti nudi iste opcije i komfor rada!?
NE! Ja bih rekao da to mozda vazi u maximalno 50% slucajeva...nIce Cream je napisao(la):Na softverskom polju, izreka "koliko para toliko muzike", je u 90% slucajeva vazeca. Zar ne? 😛
shareware 🙁kUdtiHaEX je napisao(la):Audiograbber
ZoNi je napisao(la):NE! Ja bih rekao da to mozda vazi u maximalno 50% slucajeva...
npr. CDex ili EAC nisu uopste losiji od drugih komercijalnih programa - rekao bih cak da su bolji od vecine!
rekao sam 50%...nIce Cream je napisao(la):Ako si tako uveren u svoje konstatacije, obrisi ti lepo Windows, i stavi neki Linux, takodje obrisi i office i stavi neki OpenOffice...
Posto vidim da si programer, obrisi i VisualBasic 😉
ZoNi je napisao(la):rekao sam 50%...
u tih 50% stvari koje bih platio (kad bih morao :beat: ) spadaju samo Windows i Word (dakle, ne CEO Office - za sve osim Worda super mi je OpenOffice.org... u stvari, mozda bih i Word zamenio za OOo...)
nisam programer, pa nemam VB, VC++ ni bilo sta slicno tome...
uglavnom, i dalje tvrdim da za maximalno 50% NEfree softvera moze da se kaze da je bolje od free...
da, ali samo moje je ispravno :beat:nIce Cream je napisao(la):Svako ima svoje misljenje,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari