D
deki30
Guest
Moze li neko da nabroji mobilne koji imaju GPS navigaciju, osim A925....
P.S. Sto nema u prodaji A925?
poz
P.S. Sto nema u prodaji A925?
poz
a c a je napisao(la):
alan ford je napisao(la):Sem Motorole A925 GPS imaju sledeci telefoni: Motorole A835, E1000, A920, A1000, HP Ipaq 6515, Benefon track, Benefon Esk, Nec E616, Nec E616v, Garmin NavTalk, Nec E228, Nec E313. Od novih GPS telefona koji mogu da se kupe kod nas najeftiniji je NEC E228 koji je isto kao i Motorola A925 3g telefon koji podrzava video razgovore i MP3 muziku a kosta oko 100 evra.
martins je napisao(la):ne treba nikakva podrska operatera,moze i bez toga.imao tel,provereno radi pravi pravcati samostalni GPS
Lomnica_city je napisao(la):Mislim da ce pre biti nesto kao ispomoc"obicnom"GPS-u jer klasican GPS,iako napredna tehnologija,nema bas neku vrhunsku preciznost i greska u lokaciji se najcesce racuna u metrima ili mozda i u desetinama metara a Assisted GPS bi bio klasicna GPS lokacija potpomognuta baznim stanicama provajdera koji nudi tu mogucnost pa je stoga preciznost vrhunska!!Tako sam ja to ukapirao na osnovu informacija,mozda gresim ali mislim da je to to!
Pozdrav ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari