Jel moze neko da mi objasni kako da pokrenem IGO8 na PC-ju.
Skinuo sam poslednju verziju IGO-a i to je samo brdo podataka(1.7 gb) i ne znam na koji nacin da ga pokrenem, naravno kupio bi GPS prijemnik.Drugar je uspeo da ga zbudzi na MIO MOOV 200 i radi savrseno ali tamo je bilo na principu kopiranja na SD karticu i prethodnog krekovanja MIO MOOV-a.
Unapred hvala,
poz
... uz to PC verzija ne podržava najaktuelniju mapu Srbije nego stariju za v8.0.x jer nema još iGo v8.3.x za PC. Ima tu dosta petljanja da se namesti na PCu kako-tako...
Ima!
Ovih dana sam nasao iGO 8 PC koji radi! Trebalo je dosta probanja kojekakvih verzijja i podesavanja, ali sad sve radi. GPS dobijam od MSI Starfinder-a preko bluetootha. Jedino ogranicenje je da veza moze biti preko COM porta od 1 do 9, ne moze COM10 ili vise. To je neka rumunska verzija, jer je predpodesen na rumunski jezik i ima mapu Rumunije. Ja nisam uspeo nijednu drugu verziju da nateram da u'vati vezu sa bluetoothom.
Sve lepo i brzo radi. Instalacija se svodi na to da se svi fajlovi prebace na PC i da se napravi shortcut na desktopu. Zeljene mape, POI , buildings, jezici itd. se rucno iskopira u odgovarajuce foledere. Velicina ekrana je prema slici koju saljem, a ima i data fajl tako da se dobije slika u prozoru 1000x700 pixela.
Wohoa, ovaj je dobar dok ima i moja selendra u njemu![]()
Pojavilo se i jednostavno resenje da nove mape za novi iGO 8.3.XX rade u iGO PC.
Dokaz je u prilogu. Ko zna, razumece...
Ako nekom treba. onda u PM (nisam mislio nista lose)![]()
Pojavio se i novi planplus, pp da je sada bolje uradjena podrska za bt gps... Ako je neko probao nek ostavi utiske.
Vidim ima 2009_02 mape za v8.3 Jel mozda rade sa PC verzijom ?
Skinuh sinoc gomilu verzija igo 8 for Pc i Serbia, Crna gora i Hrvatska maps. Ni jednu nisam uspeo da ucitam i kao krenem negde?
Jedna verzija je bila ~160Mb.
Za igo 8 PC treba da skines mape za iGO 8 verzija 8.0.xx, nikako za verziju 8.2.xx ili 8.3.xx. Mape (verzija 8.0.xx) samo prekopiras u folder content/maps u programu.
Ajd da probam da te do kraja izmaltretiram. Mozes li sve to sto imas da uploadujes na neki host i okacis link.
Ili na pm.
Hvala mnogo.
Da li je moguce koristiti Garmin Mobile PC i Nokiu 5800 kao GPS risiver? Da li moze putem USB kabla ili mora BT?
Da li je moguce koristiti Garmin Mobile PC i Nokiu 5800 kao GPS risiver? Da li moze putem USB kabla ili mora BT?
Nova mapa Srbije koja "radi" na iGO PC 8. Datum je maj 2009.
Eto ti sad... A ja imam neku mapu Srbija 2009.02 [090512], veličina .fbl fajla je 3.976.487 (tako prijavljuje sam iGo).
Ko će sve to da pohvata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari