Wikiloc ima najviše mapa u ovom našem području, a cena mu je 10€ godišnje, što nije strašno. Gaia je dobra isto, ali da učitani trail koristiš za navigaciju. Svakako, ima prednosti i jedno i drugo.@dzokar
Ne verujem da sat moze imati bolji prijem od telefona posto su mu manje antene. Vise je zgodniju za praćenje ucitanog traila nego da stalno vadiš telefon i razmišljaš o bateriji ili stand alone gps.
btw probao sam wikiloc, posto nisam čuo za njega i traži mi pretplatu za bilo kakvo exportovanje trail-a, pa sam ga expresno i uninstalirao?
Koliko ja znam jedino Gaia dozvoljava besplatno export gpx fajla iz aplikacije?
@dzokar
btw probao sam wikiloc, posto nisam čuo za njega i traži mi pretplatu za bilo kakvo exportovanje trail-a, pa sam ga expresno i uninstalirao?
Koliko ja znam jedino Gaia dozvoljava besplatno export gpx fajla iz aplikacije?
Ima sync sa Apple Health i to mi je dovoljno što se tiče health stvari. Ostale stvari koje su mi potrebne a koliko sam video su pokrivene su prikaz poziva i alarm sa vibracijom.Ta dva sata su dva dijametralno suprotna pristupa. Ako su ti Apple smart Watch funkcije bitne i integracija sa IOS, nedostajaće ti poprilično, ali pretpostavljam da to imaš u vidu, kroz recenzije koje si gledao?
Jesi nabavio ovaj sat? I ja ga merkam,ali ga trenutno nema,pa cekam da se pojavi ili da porucim iz HR,tamo sam nasao za 600 eura.Nabavljam uskoro Garmin Fenix 7 Pro. Da li neko moze ukratko napisati šta lično koristi od metrika koje ima Fenix 7-mica, a nije bilo na 6-tici.
Da, koristim ga već 10-tak dana. Zadovoljan sam zamenom.Jesi nabavio ovaj sat? I ja ga merkam,ali ga trenutno nema,pa cekam da se pojavi ili da porucim iz HR,tamo sam nasao za 600 eura.
Gde si ga kupio i koliko, ako nije tajna?Da, koristim ga već 10-tak dana. Zadovoljan sam zamenom.
Najvidljivija razlika u odnosu na F6 Pro je u meniju. Na prvi pogled ekrani su isti i deluje da nema razlika, ali kada se malo uđe u “dubinu” menija vidi se da su detaljniji i da imaju više podataka.
Baterija traje duze, a solar je čisti višak, da ga nema ekran bi mogao biti veći i verotno kontrastniji a i ovako baterija traje dugo.
Senzor za GPS poziciju je značajno precizniji. Ako je u stvarnosti putanja odlaska i povratka ista, poklapanje track-a je skoro potpuno. Vide se detalji tipa strana ulice, pa čak i strana trotoara.
Kao sto sam već napisao, zadovoljan sam, u dve generacije između F6 Pro i F7 Pro sat je fino unapređen i doteran.
Naravno koristim band 6 i mobilniSvaki sa GPS ti završava posao.
Šomi band valjda nema, koristi telefon, tako da tu nešto nisi uštedeo.
Nije tajna, odgovorio sam u PM.Gde si ga kupio i koliko, ako nije tajna?
Probao sam danas i bili su prilicno isti rezultati, ali danas je toplo, moram probati i kada bude hladnije.Mora biti bolje od sata jer je na boljem mestu za senzor, gde je uvek toplo. Meni je oko zgloba zimi svaki sat koji sam imao do sad u velikom problemu.
Da, mislim da uzima oba ocitavanja pa spoji.Previše se ovo poklapa, da ne skida Fenix sa magene i svoj prikaz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari