Šta je novo?

GPS satovi (Garmin, Sunto, Coros, Polar...)

@PJ jasno za hr strap, a ovo je ohr arm band, hoću da testiram teoriju da ce bolje meriti od sata na zglobu, kada je hladno. Meni je to danas bilo 10x400m u z4.

btw: Probao sam i magene hr strap, i nije nesto jer kaiš vremenom popušta i spada, a ovaj magene ohr arm band fino izgleda i ne spada.

Da, nisam razumeo. Sorry.

-Naleteo mi neplanirano polovni Garmin Tactix 7 Pro Ballistics Edition. Ima tragove na kucistu ali nista strasno.
-Brdo funkcija,vise od Fenix 7X, kada se bude islo na neka outdoor gadjanja da se testiraju neke funkcije.
-Manji bezel ima nego 7X i meni je lepsi sat.
-Na Garmin Express sinoc mi daje samo topo karte cele Evrope 10 GB. Da li ima negde da se skinu samo topo karte Srbije?
-Baterija je jako dobra,nisam GPS testirao bas detaljno jos.
-Ide lepo vreme pa ce se testirati uz trcanje,planinarenje i biciklu.

Prilozi

• garmin.jpg
    garmin.jpg
    249.7 KB · Pregleda: 34
Možeš generisati samo mapu Srbije na nekim online sajtovima koji ti isporuče istu u formatu za Garmin.

Možeš generisati samo mapu Srbije na nekim online sajtovima koji ti isporuče istu u formatu za Garmin.
Na kojim sajtovima?

Da, mislim da uzima oba ocitavanja pa spoji.
Kada se startuje vežba pojavi se srce što je signal da je konetovan na externi hr monitor, ali i dalje i svetli ispod sata. Probao sam da skinem sat čita hr sa trake, vratim sat skinem traku čita hr sa sata :)
Mogao bi da iskljucim hr satu skroz, ali generalno me više interesuje šta se dešava kada je hladno.
To su inače bila dva sata: fenix 7s pro i fenix 7s sa magena trakom.

Imao sam bio Forerunner 955, ali sam ga stavio na neki fus kais koji mi je prijatelj poklonio, kais je pukao dok sam lopatao sneg pokusavajuci da isteram vozilo iz parkinga hotela i tu se neslavno zavrsila ta prica. Cak su mu se javili mrtvi pikseli u zadnjih 10-ak dana pre nego sto sam ga izgubio, ali ne znam da li je to zato sto sam ga mozda udarao dok sam spavao(pretpostavljam da se puno pomeram dok spavam). Razmisljam da uzmem neki sat iz Fenix 7 Pro serije(verovatno 7s Pro jer deluje da je najjeftiniji), malo zbog Elevate V5 senzora, ali najvise zbog lampe za koju sam skapirao da bi mi puno znacila. Kako se vama pokazao 7s Pro u odnosu na 7s?

Razmisljam da uzmem neki sat iz Fenix 7 Pro serije(verovatno 7s Pro jer deluje da je najjeftiniji), malo zbog Elevate V5 senzora, ali najvise zbog lampe za koju sam skapirao da bi mi puno znacila. Kako se vama pokazao 7s Pro u odnosu na 7s?
Obican 7s i 7s solar su 16gb/all system. 7s ss i svi 7s pro su 32gb/all system+multi band.
Razlike u preciznosti hr v4 to v5 za moje potrebe i ono sto sam probao je marginalna.
Lampa je zgodna (kada se ne nosi zimska jakna), ali je i slabijeg intenziteta nego na vecim garmin satovima.
EKG jednom startovao cista glupost za mene i posle toga me smara sa dvojnom autentifikacijom pri logovanju na sajt, zbog komplijance. V5 ima merenje temperature koze u snu sto nema nikakvu upotrebnu svrhu.
Ekran je bolji! malo bolji danju, a dosta bolji nocu sa backlight.
Garmin brlja sa firmwerima, jednu stvar poprave, dve nove dodaju, a usput 5 stvari pokvare. Na primer zadnji 19.41 je loš. Nadam se da nije namerno zastarevanje da bi se preslo na novije satove.
Razmisljao sam i o enduro 3 ali je kod nas mala ponuda i prejaka cena, a 7s pro ss je imao ok cenu.

Garmin Connect aplikacija par dana ne radi.Ne pokazuje ni san,ni body baterry,ni korake na glavnom ekranu,a do prosle nedelje sve radilo super. Ako nastave ovako,sat se prodaje i kupuje nesto drugo samo ne Garmin.

Nama radi normalno, nije do Garmina rekao bih? Imamo dva korisnika u famliji.

Nama radi normalno, nije do Garmina rekao bih? Imamo dva korisnika u famliji.
Bilo je za vikend iskljucenja, ali neki vole da drame :)

Ko drami?Imam oci,vidim 4,5 dana da mi u aplikaciji nema glavnih podataka,a na satu se vidi. Svasta.
Prodacu ga i preci kao covek na Suunto.Koji je miljama ispred Garmina u svemu a jeftiniji.
Svako bira sta kupuje.

Ako ti Connect ne prikazuje podatke, možda sat nije nakačen na telefon.
Ili udari ručnu sinhronizaciju u Connect, pa će posle nastaviti da vuče sam.

Ako tražiš bolje za manje para, kupi Coros, nije lep kao Sunto, ali je tehnički bolji uređaj. To ti kaže okoreli Garninovac. Koji trči sa više vlasnika Sunto satova. Suntu jedino priznajem real time pace, daje ga bolje i brže od bilo kog drugog brenda.

e sad bih da pitam...kad se vec nacela tema imao Garmin Venu 2 i presao bih na suunto trcim ostalo slabo od aktivnosti radim..ima li smisla app na garminu je super a na suuntu jel oma neke veze,neko ko ima

Što bi menjao ono na šta si navikao ako ti je ok?

Za trčanje će da ti radi posao bilo šta sa GPS.

pa hteo bih nesto bolje, ovaj je vec mator i gasi se kad je velika hladnoca...nije vise za upotrebu....pa je sad pitanje na sta preci

Jel ima Suhnto sat koji pusta muziku i ima baterijsku lampu, a da ne kosta kao bog otac, kao Garmin Fenix 7X.

Nazad
Vrh Dno