MarqBudget nije limit,
ne vidim da iko ima, FR 255 Music je oko 360eurFR955 je stigao. Legalno 72.000 dinara.
Na (jeftinijim) oglasima se ne sećam da li je bio.
Mislim da je HRV slicno kao stres meter, samo sto duze meri i radi analizu sa postojecim podacima.Interesantan potez Garmina - uprkos predviđanjima da se to neće desiti, odlučili su da u Fenix 6 seriju ubace neke od ekskluziviteta FR 255/955 modela ( major update to Training Status widget. The main widget now displays Training Status, HRV, and Acute Load data. The widget also contains its own glance view containing Acute Load, Load Focus, VO2 Max, Recovery, Heat Acclimation, and Altitude Acclimation data).
Link
Mni baterija traje do 4 dana, otprilike 25%dan, al mi je sve uključeno.Ja za VA4 i dalje imam reci hvale, i nemam razloga da ga menjam ... verov zahtevni korisnici zahtevaju neke od naprednih opcija koje on nema, ali za neku laganu upotrebu nema greske ... aod u boji mi je i dalje odlicna stvar, podrzava muziku, dimenzije i masa mi mnogo vise odgovaraju od ovih 'dzombastih' modela koji su dosta visi i tezi. Baterija do 7 dana, tako da ako ga ima za 200e, nije to los izbor.
Daa bezbednost pre svega, kako bi tek bilo bezbedno da je silikonski strap normalne duzine...Zato što su narukvice "na klik", pa je fiksan bar čvršći/bezbedniji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari