Mica je napisao(la):Flat ima vec od 310 dinara mesecno, pa navalite....
Velja je napisao(la):...
Gde to ima flet za 310 dinara?
moze i preko IR-ajox je napisao(la):Veliki korak za nas, ali mali za covecanstvo...
Do kraja septembra svi srecnici koji imaju BlueTooth mobtel i MSI-jev BlueTooth Key, mogu biti 24h online, i to radi DOBRO...
cyberdude je napisao(la):kolika je brzina tog gprs ???
Velja je napisao(la):Ti mislis na onaj dnevni...pa to i nije bas full flat.
Blade Runner je napisao(la):Evo radi sa T65 preko kabla, brzina 1,6 do 2,5 KB/s
Kasnije cu probati sa T68 i preko IC-a, trebalo bi da radi preko 5KB/s.
Inace, vec mi se svidja :mrgreen:
PJ je napisao(la):...
Kako da konektujem PC na NET koristeci 8310 i IC adapter? Kada konektujem 8310 na IR, pojavi mi se kao novi modem. Sta dalje? Nema svrhe da pravim novu konekciju. Ima onaj fazon sa *99* (*za Nokia telefone) ili tako nesto, ali nisam skapirao kada i gde da ga upisem![]()
jox je napisao(la):shto je najlepshe ne placa se ni fixni telefon, koji je uz to OPET slobodan u vecernjim satima... Ipak 24h ONLINE nije isto shto i flat...
Samo, jel zna neko kolika ce biti cena ove usluge kad bude pocela da se naplacuje? najavili su da ce biti po protoku... ali KOLIKO?
Blade Runner je napisao(la):Evo radi sa T65 preko kabla, brzina 1,6 do 2,5 KB/s
Kasnije cu probati sa T68 i preko IC-a, trebalo bi da radi preko 5KB/s.
Inace, vec mi se svidja :mrgreen:
Cuo sam za cene od 50 din do 100 din po MB u zemljama oko nas. U Ceskoj postoji valjda i flat-rate preko GPRSa za ispod 2000 din/mesecno.jox je napisao(la):Samo, jel zna neko kolika ce biti cena ove usluge kad bude pocela da se naplacuje? najavili su da ce biti po protoku... ali KOLIKO?
Z L I je napisao(la):...
Ubi se namestajuci na mom T65 ne ide nikako.. aj ako ti nije tesko kazi u naj kracem kako se namesta.
Blade Runner je napisao(la):...
Mislim da cak ne treba nista da podesavas u telefonu, kreiraj dial up konekciju posle instalacije T65 kao modema i ogranici konekciju na 38400 jer preko kabla modem ne funkcionise preko ove brzine. Dok ne dobijes info sa "Query Modem " iz "Diagnostic" taba nemoj ni da probas uspostavljanje veze.
Javi sta si uradio ...
Sasa je napisao(la):...Internet na dlanu, a plavozubi telefon u dzepu)...
DusaN je napisao(la):...
i za protocol izaberi gprs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari