Šta je novo?

Gothic 3?

Daj malo utisaka.

1.Kakav je framerate?Jel mnogo opada na pojedinim mestima?
2.Moze li strafe u borbama dok imas mac u ruci?
3.Da li lik umire posto ga neko odvali(odnosno da li je onaj gornji link sa borbom fake)?

3.Da li lik umire posto ga neko odvali(odnosno da li je onaj gornji link sa borbom fake)?

Link sa borbom nije fejk. Fora je sto je ta borba na videu nerealna, jer lik igra namerno da pogine (ne pokusava da bezi), napao je vepra sa ocajnim oruzjem + sto kazu da su veprovi nebalansiran protivnik. Link sam postavio zbog zavrsnog dela videa gde se vidi da jos nije sve dobro izbalansirano...pobi vepar pola grada :)

Edit: lik na videu ostaje ziv zato sto koristi Marvina...znachi ako igrate normalno morali bi da ucitate poziciju kada vas vepar ubije.

Poslednja izmena:
Od sve izvikane grafike na kraju cemo dobiti Gothic 2 sa malo nabudzenijim engine-om a zahtevnosti su nerealne. Nije mi bitna grafika, ali me zato zahtevnost ubija u pojam :(

Od sve izvikane grafike na kraju cemo dobiti Gothic 2 sa malo nabudzenijim engine-om a zahtevnosti su nerealne. Nije mi bitna grafika, ali me zato zahtevnost ubija u pojam :(

Hehe, znam da se mnogi ne bi slozili, ali ja bih najvise voleo da su oni uzeli G2 endzin, samo malo ga doradili, i napravili G3 sa odlicnom prichom, questovima i slicno ;)

Edit2: Ipak izgleda lik u videu ne koristi Marvina...sorry za dezinformaciju, ali upravo chitam temu o kojoj se raspravlja o tom videu. Kazu ljudi da se video desava u startnoj zoni, a tu valjda ne mozes da pogines, vec samo mogu da te "onesveste".
Sorry jos jednom.

Znaci, Gothic 3 je obicno razocarenje? :(

ma kakvo bre razocarenje??
ljudi koji igraju po nacinu igre/price veoma lici na unapredjen gothic 2 dok je grafika na nivou Oblivion-a mada su izgleda neke teksture malko losije... dok je view distance kod gothic-a mnogooo bolje resen nego kao one slike kod Oblivion-a
Ja jos samo nezam dal da cekam neku propisnu verziju il da krenem da skidam nemacku Gothic 3 VCD8CLONE-ST0N3D za koju kazu da radi i u kojoj se moze ubaciti engleski audio pack ako se nadje a ako ne ima podrusku barem za englski subtitl ;)

Znaci, Gothic 3 je obicno razocarenje? :(

Ne treba zuriti sa ocenama. Svi se slazu da igra ima potencijala ali da je nedovrsena. Treba biti strpljiv i cekati velike patcheve ili USA verziju.
Za primer cu navesti Gothic 1. Ta igrica je u engleskom izdanju izasla solidno patchovana (iako je jos uvek imala neke bagove), ali je prva (nemacka) verzija igre bila puna bagova. To sto je igra kasnila skoro godinu dana za englesko trziste je na kraju ispalo i sreca, jer ljudi nisu morali da se cimaju kao sto se sad cimaju sa G3. Na zalost, ja sam imao tu nesrecu da G1 igram pre vremena, pa sam posle par dana igre ostao bez svih pozicija na neobjasnjv nachin (sve su postale corrupted). I evo vidim da G3 sada ima skoro isti savegame bug :)
Dajte im malo vremena, ispeglace to Pirane ;)

@Zeljko
Spremi pare za jos 512 mb rama i mozda neku bolju graficku, ako jos uvek imas masinu iz potpisa ;)

7900gs je kupljena tri dana pre 13tog :p
cim igra "radi" na 512MB ... 1GB ce biti sasvim dovoljan... ako ne restart svaka 2-3 sata ima da izleci sva mem. leak-ove :p

Ljudi koji vec igraju kazu da igra voli da se raspakuje na 1.2 gb u memoriji. Kazu da je igrivo i na 1Gb, ali da ima dosta swapovanja i da to zna da iritira :p

Bas sam razocaran onim Goransteinovim shotovima.....grafika mi izgleda bas bezveze....teksture jesu detaljne al ne svuda, HDR-a nigde (bar se ne razaznaje na ovim slidzama) a nebo je vrh bede....pa k'o da su ga nacrtali tek da ima nesto odozgo....Globalno gledano, slike kao da su rendane u nekom suntavom renderu kakav ima recimo Pozer 5 (i onda pljusnut glow u fotosopu)....a taj lik "slave" cini mi se, drzi mac otvorenom sakom....bzvz

Poslednja izmena:
Izgleda da ce uskoro novi patch.Koliko sam razumeo bice fokusiran na " NPC and beast AI " dok promena u borbenom sistemu nece biti.Zaimljiv topic na jowood-ovom forumu.Posebno post 3.Da li je to zaista moguce ili samo lupetaju?Nadam se da ce novi patch biti bez zastite:d .

Moguce. Secam se da su se neki i pre zalili da zastita protiv kopiranja diskova pravi probleme. Videcemo sta ce da bude.

Pozdrav ljudi igra je tu ali nema ONOGA sto se ovde nesme imenovati sve sami virusi i trojanci.
Ako neko natrci na nesto nek baci poruku :) Ovi bre svakoga dana u svakom pogledu su sve tvrdji.
Dopuna i u EU verziji treba Patch da se skine oko 56mb.

Poslednja izmena:
Iskoristio bih ovu priliku da kazem veliko hvala grupi "brijac 19.. god".:d Ulepsali ste mi dan momci.:wave:

HEHE pa momci su neunistivi.Procitao sam u nekim hrvatskim novinama da je na nekom forumu napisao kako mu je bilo u zatvoru potrazicu to pa cu vam pustiti link ako hocete :)

da li je neko pocheo da je igra ovako bagovitu... koliko sam video svi spominju npc-e koji su nestali i stunlock... ajde prichajte kako radi na vasim makinama....

da li je neko pocheo da je igra ovako bagovitu... koliko sam video svi spominju npc-e koji su nestali i stunlock... ajde prichajte kako radi na vasim makinama....

Ono za ono je za patchovanu verziju.:d Znaci bice i za sledeci patch.:d Najavili su i drugi patch uskoro tako da vredi poceti.:wave:

eh.. a i mislim da je taj problem sa divljim zacharanim veprom malo izvikana... mislim, zamislite da ste u divljoj shumi slabashni ste bez ikakvog oklopa, drzite perorez u ruci, a rukovanje sa njim je na nivou pomahnitale zene koja secka salatu u kuhinji... normalno da ces biti PWNED ako ne pochnesh da bezish.... u danashnje vreme teshka igra se smatra loshom igrom... samo da je bugova manje nego sto se prica...

i jel probao neko razorovu verziju?
jel english ili treba jos nekoh patcheva?
ja se bacam na download za svaki slucaj,ne mogu vise da cekam:D.

i jel probao neko razorovu verziju?
jel english ili treba jos nekoh patcheva?
ja se bacam na download za svaki slucaj,ne mogu vise da cekam:D.

Redovna,engleska verzija.Momci su odradili svoje.:p

eh.. a i mislim da je taj problem sa divljim zacharanim veprom malo izvikana... mislim, zamislite da ste u divljoj shumi slabashni ste bez ikakvog oklopa, drzite perorez u ruci, a rukovanje sa njim je na nivou pomahnitale zene koja secka salatu u kuhinji... normalno da ces biti PWNED ako ne pochnesh da bezish.... u danashnje vreme teshka igra se smatra loshom igrom... samo da je bugova manje nego sto se prica...

Bas tako.Teska igra je odmah i losa igra.Kad se samo setim kako su u Oblivionu smanjivali slajder i zavrsavali na nekim smesnim nivoima.To za vepra nikako nije istina.Pazi,on njega posle napada golim rukama?!:wall:

Recimo ovaj post je mozda zanimljiv "Btw i'm playing on 3000 amd, 6600GT @, 1gb ddr, low details 1024x768 and it's pretty fine. When it's loading a new area it lags for a second or two but that's fine..."

Ma borba na tom videu sa veprom je glupost. Covek nije dovoljno opremljen, plus sto namerno igra kao da zeli da pogine. Mene brine to sto ljudi kazu da cak i na dvadesetom levelu, kada sa lakocom ubijas orkove, trolove... veprovi, vukovi i bloodfly predstavljaju najveci problem. Kazu treba velika doza srece da ih ubijes :)
Ali valjda ce zato novi patch sve da ispravi. :)

Dobro, I ? Kakve je igra, dajte screenove, koliko je zahtevna, koliko bagovita, ajmo... pa toliko se pricalo o njoj...

za tu shumsku divljach najbolje je ocigledno korisiti neko od oruzja sa vecim dometom, mozda spear ili scytche

ocegldno je vreme za dula core varijante i bar 7900 za igranje :( nije da sam graphic hore ali igranje na minimumu mi ne pada na pamet

Vrh Dno