Daj malo utisaka.
1.Kakav je framerate?Jel mnogo opada na pojedinim mestima?
2.Moze li strafe u borbama dok imas mac u ruci?
3.Da li lik umire posto ga neko odvali(odnosno da li je onaj gornji link sa borbom fake)?
3.Da li lik umire posto ga neko odvali(odnosno da li je onaj gornji link sa borbom fake)?
Od sve izvikane grafike na kraju cemo dobiti Gothic 2 sa malo nabudzenijim engine-om a zahtevnosti su nerealne. Nije mi bitna grafika, ali me zato zahtevnost ubija u pojam![]()
Znaci, Gothic 3 je obicno razocarenje?![]()
Iskoristio bih ovu priliku da kazem veliko hvala grupi "brijac 19.. god".:d Ulepsali ste mi dan momci.:wave:
opa vratile se stare "kajle" :d steta samo sto je onaj glavni na robiji lol
da li je neko pocheo da je igra ovako bagovitu... koliko sam video svi spominju npc-e koji su nestali i stunlock... ajde prichajte kako radi na vasim makinama....
i jel probao neko razorovu verziju?
jel english ili treba jos nekoh patcheva?
ja se bacam na download za svaki slucaj,ne mogu vise da cekam.
eh.. a i mislim da je taj problem sa divljim zacharanim veprom malo izvikana... mislim, zamislite da ste u divljoj shumi slabashni ste bez ikakvog oklopa, drzite perorez u ruci, a rukovanje sa njim je na nivou pomahnitale zene koja secka salatu u kuhinji... normalno da ces biti PWNED ako ne pochnesh da bezish.... u danashnje vreme teshka igra se smatra loshom igrom... samo da je bugova manje nego sto se prica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari