Šta je novo?

Gothic 3?

Sve je to diskutabilno... Razlike su u svega par poJena, a jednorucni to kompenzuje brzinom, tako da kad se podvuce, on u sekundi vise stete napravi... :D

Sve je to diskutabilno... Razlike su u svega par poJena, a jednorucni to kompenzuje brzinom, tako da kad se podvuce, on u sekundi vise stete napravi... :D

Upravo to, sa 1h swordom ork ne moze prakticno ni da ti zada udarac, jer prilikom svakog njegovog zamaha mozes da mu zadas udarac (jer koristis brzo 1h a on 2h oruzje).
Na ovaj nacin mozes tamanis orkove i pre nego sto bi realno smeo da im izadjes na duel :d

a da li je neko u dvojci bio Mercenary pa na kraju moze da iskuje mac o cistok Ora i zmajeve krvi:)to vam je tihi ubica jeste da je dvorucni ali po dva elit orka tamani jednim zamahom.:)

Da, ali dok sam dosao do toga mogao sam ih tuci maltene i golim rukama... :D
PS. Upravo instaliram TNOTR opet... :D

Ja cu za koji dan, upravo sam formatirao komp i umesto viste instalirao XP.jer na visti mi ne radi Gothic.

Gothic 3 mi je bas cool igra ali je max zabagovana. Ima li neki patch koji resava kocenje grafike i seckanje (to bi trebalo V-Sync da resava)? Nemogu ovako igrati, poludecu, maquina jede malu decu a nemoze da pojede Gothic... hehehe, nisu bas optimizovali igru, steta...

Spusti teksture na medium ako već nisi, endžin ima problema sa njima. Poslednji patch je 1.6.

Medium texture su pomogle, sad ne koci toliko. Nemogu da verujem da je igra tako dugo u prodaji a nikako da se rese te decije bolesti.

Risen ?
...to sad pise. I pise jos: 13 dana i 50 i kusur minuta...i odbrojava... Valjda ce posle tih 13 dana da izbace neke pre-rendered trejlere i photoshopirane screenshotove. Deepsilveru vise nista ne verujem dok ne vidim ! :trust:

Postavljena nova tema Risen, Posetite je napisite nesto da joj malo udahnemo zivot

Neko je na Jowood-ovom forumu spomenuo 14. novembar..hmmm....

A sto se tice same expanzije, osim novog (pocetnickog) oklopa i obnovljenih gradjevina, nista nisam novo video :| Sto vise gledam skrinove, sve mi vise nestrpljenje opada...mada, ko zna, mozda i bude dobro...Ali ono sto sigurno jedva cekam su Risen i Gothic 4 :D

Dakle, sad kad se prašina slegla - da konačno probam ovaj krš sa sve ekspanzijom ili da ne počinjem da krečim? Nisam ni hteo da pokušavam sa Gothic 3 zbog poznatih razloga, al' mi se baš priigrao dobar RPG. Napominjem da sam tanak sa živcima.Inače, keca i dvojku sam dva puta obrnuo.

ljudi da ne citam 50 strana,koje biste mi sve patcheve preporucili da instaliram pre nego sto pocnem da igram?

hvala na brzom odgovoru :wave:

Jesu li konačno skrpili igru kako treba ili da čekam ekpanziju?
Još nisam ni probao Gothic 3, a mrzi me da eksperimentišem.
Kod mene stvari ovako stoje:
AMD [email protected]
3GB@800/4-4-4-12
HD3850/512MB
monitor 1680 x 1050

Trebalo bi da radi jako dobro kod tebe. Da li su skrpili igru skroz? Nisu. Čim najavljuju patch 1.7. Šta znam, ako si već ovoliko čekao onda sačekaj expanziju

Obrnuću par omiljenih starih igara (moguće i Gothic2 sa ekspanzijom) i čekam ekspanziju za trojku.
Nadam se najboljem.

Ne znam samo sto bi cekao expanziju, ako nisi odigrao Gothic 3. Onda nece bas biti smisla da je igras (expanziju), ako nisi obican Gothic 3, posto, koliko sam ja cuo, to ce biti stand alone expanzija, tj nece ti trebati obicna trojka, tj, nece se integrisati u 3ku kao Night of the Raven u Gothic dvojku.

Vrh Dno