Šta je novo?

google wave

Dobra vest. Idemo novi krug.
Novih 30 pozivnica.
Posaljite mail na PM.
Pozz

I kod mene 30 novih ....

poslato ovih 10 za sad ...

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    12.1 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
Kako kad, nekad se ceka samo 5h, a nekad 3 nedelje, moje pozivnice su nekom stigle za 5h, a nekom za nedelju dana...

Poslednja izmena:
Hvala posle.citanja.unistiti.poruku! :)

Vi sto ste delili pozivnice - koliko ste cekali pre nego ste dobili tu mogucnost?

I meni stiglo 30, znaci ukupno sam dobio 50 od google :d

Nek mi se jave na pp clanovi koji su zainteresovani za pozivnice, ali dolazi u obzir clanovi koji su minimum 2 godine na forumu i imaju preko 100 postova na forumu ;)

DaPimp, hvala puno, dobih mail oko 10h. :wave:

^^ Pa zasto nisi rekao da si dobio?? Nego trazis i meni i njemu, trosis pozivnice coveku za dzabe... Ccc, kakav bezobrazluk...

^^ Pa zasto nisi rekao da si dobio?? Nego trazis i meni i njemu, trosis pozivnice coveku za dzabe... Ccc, kakav bezobrazluk...

Nije bezobrazluk druze, nemoj tako, prvo sam njega pitao u temi ali mi nije nista odgovoreno, prosao je ceo dan otkako je covek postovao da ima invite, a onda sam i tebi poslao na PM, mislio sam mozda je covek vec razdelio, vidis kolika je potraznja ovde. Kada sam dobio od tebe odgovor u inbox a bilo je nocas oko 00, potpuno sam zaboravio da odem na temu da odjavim ovom kolegi sa bencha, nisam se ni setio da posetim temu jer sam dobio invite od tebe, pa nije bilo ni potrebe.
I onda sam jutros kada sam dosao na bench, videvsi da ima novih poruka u temi otisao na nju, i video da mi je i kolega DaPimp poslao invite. I sta sad da kazem? E hvala ti, ali sam vec dobio, tako da sam ti dzabe potrosio invite.
Meni 2 invite nisu potrebna, u pitanju je cista greska (moja), i u svakom slucaju cu sve invite proslediti ovde na benchu.
Jos jednom i tebi i DaPimp-u puno hvala na invite, i ne zamerite. Sve ce otici na clanove bencha.

Jeste ;) Ja sam ti poslao oko 00h mogao si da stavis na temu da sam ti poslao, da zna covek da ne salje, mogao je da da nekom drugom tu pozivnicu ;)
Pa znam da ti 2 pozivnice nisu potrebne, ali nijedan od nas nema opciju da ponisti, takodje ti neces moci da prosledis nekom tu pozivnicu.

Sto se tice pozivnice koje ces ti slati drugima, nemoj uopste da ih ocekujes, ja sam pre mesec dana poslao 8 prvih pozivnica, i samo 1 covek je pre neki dan dobio 8 pozivnica. A koliko sam procitao svi noviji clanovi google wave nece dobiti pozivnice...

Veruj mi, uopste mi nije zao te 1 moje pozivnice, jer sam ukupno dobio 50, ali ne znam koliko je DaPimp dobio i verovatno je zeleo da ih podelim lepo, ovako je izgubio 1 pozivnicu...

Poslednja izmena:
dapimp je dobio malkice vise od 50 :D ma nema veze, nesporazum i idemo dalje .... ;)

@milan91

Druze, sad gledam poruke, poslao si mi mail u 00:50, ja sam tek u 01:51 dosao na bench i video mail (odmah sam ti i odgovorio), i strasno sam se obradovao tvom invitu, i odmah otisao na gmail da vidim da li je mozda slucajno vec stiglo. Kao sto sam vec gore napisao, uopste mi nije ni palo na pamet da ponovo dolazim na ovu temu jer sam invite vec dobio od tebe. Tek jutros sam skapirao da nisam u temi DaPimpa obavestio da sam vec dobio invite. ***, previd, nije bilo namerno.

DaPimp hvala jos jednom za invite, dobio sam mail pre 20min

Meni je neko (Matt Knight) poslao invite za googlewave, a pre toga je to uradio DaPimp, iako sam napisao ovde da mi je poslat invite. :)

Možda ne bi bilo loše da moderatori obrišu poruke sa e-mailovima onih koji su već dobili invite, čisto da se ne bi greškom slalo po nekoliko puta istom čoveku.

Poslednja izmena:
treci put molim

zmanic[at]gmail.com

Vrh Dno