Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ako ti je 16GB dovoljno kao i godinu dana garancije onda ref. N7, mislim da je N7 overall ipak bolji izbor, jači CPU/GPU, uvek će imati najbolju softversku podršku, displej ima veću rezoluciju ...
A ako mozes da se pruzis za 32gb, još bolje... u svakom slučaju N7...

Hvala. :)

Za sada ih nema, osim stvarno ispranih boja, sto sam znao unaprijed.

Moja supruga poseduje N7, imao sam prilike da čačkam jedno pet primeraka (ako ne i više) takođe N7, ja imam TF300 i nisam primetio da N7 ima isprane boje, čak šta više, nabudženije su nego na mom TF-u.
E sad, možda u poređenju sa šljamsungom ima razlike...

Poslednja izmena:
^Ovo sto rece Alf je apsolutno tacno, boje su odlicne i totalno suprotno ovom sto je stig spomenuo, sto znaci da su boje pune a ne isprane. Ekran je pod dnevnim svetlom takodje odlican.

Sad razmisljam mozda su budzili u zadnje vreme neki drugi display ili ima veze sa refub. modelima ?

Ne upoređujući više ništa već uživaj ;)

Poslednja izmena:
Evo vec par dana kako sam uzeo N7 Refurbished 16gb, i stvarno sam odusevljen kako radi, nemam nikakvih problema za sada sa njime, videh da je radio 9 dana kad sam ga startovao ( u appu za battery pisalo tj radio mozda dan, i posle toga stand by) verovatno neko nije bio zadovoljan njime :)
Ali ja sam vise no zadovoljan...sad gledam da uzmem mini OTG i Mini flash ili card reader i micro sd...videcu..jedina da kazem mana koja me strasno nervira sto neke igre nisu optimizovane za tegru 3, pa rade losije no sto bi trebalo, nasao na xda developers forumu ini fajlove da izmenim podesavanja i da radi "bolje" ali nisam jos testirao...doduse nece da mi sluzi on za igre, ali cisto neka da kazem 'zamerka" koju imam za ovih par dana, overall best buy definitivno i stvarno preporuka za isti, 18 000 je stvarno malo za ono sto dobijate :) btw, par standardnih nazovi appova nemam uz tablet, tipa play music, videos, magazines itd. To ocigledno nije dostupno za SRB?

Meni se pojavio update (pod "installed") za maps ali za music jos uvek nije :)

Ljudi , kako vi koristite ovaj N7 kada odete tamo gde nema wi-fija ??? Nemoguce da svi koristite samo wi-fi... A 3G usb dongle ? Jel moguce koristiti na ovom ne 3G modelu ??? I hoce li neko najjjjednostavije da objasni nacin koricenja 3G modema preko usb-a ....Unapred hfala novi clan for uma

Imas na marketu widget i sa njime cepas sa 3g modemom preko usb otg kablica.

Samo to ???!!!??? Ajel ne treba neke akrobatike sa root-ovanjem rom-ovanjem i ostale pervertije...

nosim stari sgs 1 u kojem je data mts kartica (uzeo sa box-om sa 2gb za 1 din mesecno) i pravim hot spot i samo mi za to sluzi.

Ne treba neke akrobatike sa root-ovanjem rom-ovanjem i ostale pervertije... bilo na telefonu bilo na tabletu ???

Gde moze da se nadje OTG kabl za N7 ??? posto vidim maltene svi imaju OTG kabl za samsunge ???

Ja sam narucio ovaj OTG -> http://dx.com/p/right-angle-90-degree-mini-usb-male-to-usb-female-otg-adapter-black-2-pcs-169537 videh da je neko vec preporucio taj , jeftiniji je nego ovde :)
Isto i screen protector -> http://dx.com/p/enkay-protective-matte-screen-protector-film-guard-for-google-nexus-7-201694 bas za nexus 7 , jeftinije nego ovde ako nekog zanima, cisto da podelim sa vama :)

Taj otg neces imati gde da zabodes u Nexus 7 jer ti treba micro usb a ne mini...

Da ali ovakav tip usb otg nastavka ce da mu u kombinaciji sa stikom ili usb modemom odvaljuje usb port :d , po meni je bolje resenje i dalje kablic usb otg ;)

Kao što rekoh
Isti ti je otg kabl i za samsung (telefone) i za n7

Ajde kad se naručuje nešto što nema kod nas ili košta bar tauzentku al ono što ima za par stotina dinara ipak bi kupio ovde odmah nego da čekam 20-30 dana + evo sad se čovek zezno al nema vraćanja. I nije zbog vraćanja, jbš 2, 3$ koliko li je nego opet nemaš šta ti treba.

Zamenio sam mini za mikro kabl, prekinuo narudzbinu pa ponovo narucio samo sa onim mikro kablom ( nisam ni gledao/izvalio da je mini a ne mikro usb ) :)
Zasto ne zelim da dam 50din vise ovde nego u inostranstvu, 300-500din je otg + 80-150din postarina, a preko neta 100din :)
Mozda ce nekog da zanima, donekle je vezano za N7, USB Flash drive od 512gb za 2600din -> http://www.aliexpress.com/item/Whol...SB-2-0-storage-metal-good-gift/808160628.html :)
Ja sam narucio pre nedelju dana, ako nekog zanima , javicu kad stigne kako radi, covek ima 100 positive feedback tako da nije prevara :)

Pazite se tih metalnih fleševa. Pre x godina sam naručio model od 8GB i kao da je bio USB1.1, toliko je bio spor.

I ako nije fake, write je verovatno 2MB/s.:d
Šalim se, ne mora da znači.:)

Mnogo malo je to para za 512 GB (GB bih napisao velikim zbog akcenta, ali se ionako piše tako :)

Što je još smešnije, ukucaj im u pretragu 512GB, pa ćeš videti još jeftinijih tih metalnih :)

Vrh Dno