Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ja sam takodje imao loša iskustva sa Gigatronom i to za relativno jeftine stvari. Kupio sam od njih usb hub koji nije radio. Poslao sam i mail i oni su mi odgovoriil u fazonu - pa sta ocekujete za tako jeftin hub, na sta sam im ja odgovioro da je taj jeftin hub najskuplji od svih koje oni imaju u ponudi.... Nisu se vise javljali.....

Pitanje sa Gigatron tableta na srecu bez problema za sada.... Rootovan i otkljucan bootloader pa ne moze da uradi system update koji stalno stizu. Jel moguce ugasiti da ne proverava vise. Da li je istina da na 4.2 krace drzi baterija, kad su vec skoro isti onda bih cekao 5.0 za nadogradnju

Šta mislite, da li da reklamiram nexus, staklo sa leve strane štrči možda pola milimetra.. Inace sve drugo ok, nije ni ovo neki problem, ali me nervira sada kad sam primetio... Uređaj kupljen u gigatronu, inače sa njima imam ok iskustva.

I meni toliko viri. N7 32gb. Pa majkumu do sada sam kupovao bar 10 PC racunara i svako se klimao kad stavim na RAVAN sto. Ovo je primer, a imao sam i druge "zamerke".
To sto je Gigatron zadrzao 50 dana ne lici na njih. Kod njih sam uzeo polovinu PC. Kad kupim kuciste oni mi sve prepakuju. Dzabe. Milion stvari. Tip iz servisa (onaj krupni) je prva liga. Sve pogleda, sve saslusa, nije nadrndan...

I meni toliko viri. N7 32gb. Pa majkumu do sada sam kupovao bar 10 PC racunara i svako se klimao kad stavim na RAVAN sto. Ovo je primer, a imao sam i druge "zamerke".
To sto je Gigatron zadrzao 50 dana ne lici na njih. Kod njih sam uzeo polovinu PC. Kad kupim kuciste oni mi sve prepakuju. Dzabe. Milion stvari. Tip iz servisa (onaj krupni) je prva liga. Sve pogleda, sve saslusa, nije nadrndan...
Nisi reklamirao? ***a, nije ovo neki problem , ali malo nervira kad nova stvar skripi u ruci, pogotovo sto druga strana stoji odlicno, skroz bez lufta.

^^ Kada pritisnes ekran jel onda lepo legne?

Niko od vas nije cuo horor price gde ti ekrani sto vire vole da pucaju bez ocitih razloga ?

To mora odmah da se reklamira a ne "nije ravno *** sta da se radi". Posebno posle svih iskustava sa neta bas sa tim problemom.

Jeste ga Asus opravio svaka im cast

Niko od vas nije cuo horor price gde ti ekrani sto vire vole da pucaju bez ocitih razloga ?

Јесте пуцају и онда Бибоп излази са митраљезом и пуца у корисника. Шта паничите безвезе? Ја сам имао тај проблем и сам средио по упутству са хда. Некоме само треба отегнути шрафове а некоме и она потпора испод да не би било луфта.

Јесте пуцају и онда Бибоп излази са митраљезом и пуца у корисника. Шта паничите безвезе? Ја сам имао тај проблем и сам средио по упутству са хда. Некоме само треба отегнути шрафове а некоме и она потпора испод да не би било луфта.

Bravo, odustajem od reklamacije, sve sam sredio za dva minuta

Sta koristite za bezicno prebacivanje podataka sa kompa? Probao sam AirDroid ali nisam zadovoljan. Postoji li neki program koji moze da kopira folder sa kompa na nexus7?

Ja koristim file manager HD, vidi mi sve Windows share-ove, iz njega startujem Dice da gledam serije sa share-a. Sasvim fin file manager.

I jos jedno pitanje za sve one koje nemaju rootovan nexus7 a koriste otg USB cabl, koji program se koristi za kopiranje sa flash-a sem nexus media importer-a. Program je ok sto se tice kopiranja fajlova, problem je sto ne moze da kopira folder sa flash-a

Samo da se prijavim, i ja sam od danas vlasnik novog Nexusa, 32gb wifi...

Ja kupio preko weba u Usponu za 25900, inace je 28900.

Zelim da se vratim sa stock 4.2.2 na stock 4.2.1 jer mi ne radi Market Enabler. Kako to najlakse izvesti? N7 Wifi je rootovan.
Hvala!

Kako su meni ovde objasnili, market enabler vise ne radi uopste, bez obzira na verziju androida. Znaci provereno NE radi ni na 4.2.1

klik

Poslednja izmena:
Kako su meni ovde objasnili, market enabler vise ne radi uopste, bez obzira na verziju androida. Znaci provereno NE radi ni na 4.2.1

klik

Hvala za info.
Nego radi li normalno neki usb stick mount na 4.2.2?

Edit:
Da potvrdim da Vpn One Click radi, samo treba da se brise kesh u Play-u.

Poslednja izmena:
Da li sam ja jedini koga zeza youtube na n7 znaci skine video do nekog dela i cao i onda stoji tu sto godina pa krene ili se isljuci poludeh

Da li bi neko proverio BT tethering telefona i tableta sa Open Garden aplikacijom, a da mu je Nexus na 4.2.2? Ja sam danas tetherovao sa G300 i ekstra je radio, a nešto sam video da 4.2.2. oće da zeza a tether mi je bitan pa ne bih još da ga dižem sa 4.2.1 ako to ne radi kako treba. Ah,da, jel neko probao wifi tether na 4.2.2., to je tek izgleda drama...
@brancic: ja koristim TubeMate na zadnja 3 tableta i extra radi.

Vrobec, sa root tool kit programom flesujes ROM pro zelji za 2min, Iz njega ROM I skidas, prosto vrlo.

Da li bi neko proverio BT tethering telefona i tableta sa Open Garden aplikacijom, a da mu je Nexus na 4.2.2? Ja sam danas tetherovao sa G300 i ekstra je radio, a nešto sam video da 4.2.2. oće da zeza a tether mi je bitan pa ne bih još da ga dižem sa 4.2.1 ako to ne radi kako treba. Ah,da, jel neko probao wifi tether na 4.2.2., to je tek izgleda drama...
@brancic: ja koristim TubeMate na zadnja 3 tableta i extra radi.

Meni savršeno radi WiFi tether, baš sam ga prošle nedelje koristio. Upario sam N7 i Galaxy s2. Naravno, N7 je na 4.2.2.

Mogu li na ovom tabletu da se igraju igrice sa fejsa, tipa slagalice i slicno? Kupio bih devojci kao poklon, a to je njoj primarna funkcija..

@ Dr.Mare i Vrbovec: Hvala, sad ću da ga apdejtujem.

Isti slučaj i kod mene, 4.2.2 čim je izašao i nemam ni najmanjeg problema sa tetherom sa Galaxy S2. Prešli vikend bio u gostima, imao sam ~250MB saobraćaja preko tethera, nisam tether ni gasio ceo vikend, sve vreme lepo radilo (jedino je S2 bio na punjaču svako veče :).

Nazad
Vrh Dno