Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Imao sam ih već u comic. Koristio sam do sada comicrack. Ovo ekstra izgleda ali ne može da prikaže razdvojene strane u portrait ove naše skenirane sripove već ih odmah baca u landscape. Evo primer iz mobi i iz comicrack.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361047705242.jpg
    uploadfromtaptalk1361047705242.jpg
    132.2 KB · Pregleda: 473
  • uploadfromtaptalk1361047716900.jpg
    uploadfromtaptalk1361047716900.jpg
    122.5 KB · Pregleda: 472
Poslednja izmena:
I meni instalacija apdejta daje gresku na pola, fabricki rom samo rutovan, ima li neka varijanta da radi a da ne mora ceo rom ponovo da se stavlja, mrzi me da sve ponovo instaliram...

Planiram da uzmem Nexus 7 (trenutno nemam para za neki kvalitetniji tablet od 10") 80% vremena bi ga koristio za surf forumi citanje vesti itd...

Posto ga nisam video uzivo jel moze neko da mi napise dal zavrsava posao za ovo sto meni treba?

Ranije sam imao Huawei S 7 slim i nisam bio nesto zadovoljan (los ekran, da bi nesto procitao uvek sam morao da zumiram)

Planiram da uzmem Nexus 7 (trenutno nemam para za neki kvalitetniji tablet od 10") 80% vremena bi ga koristio za surf forumi citanje vesti itd...

Posto ga nisam video uzivo jel moze neko da mi napise dal zavrsava posao za ovo sto meni treba?

Ranije sam imao Huawei S 7 slim i nisam bio nesto zadovoljan (los ekran, da bi nesto procitao uvek sam morao da zumiram)

Da. Tab apsolutno zavrsava sve ovo sto si naveo i vise od toga...

Sve vise primecujem da ljudi prodaju Nexus pocela je neka rasprodaja ovde i po forumima :)

Napokon i ja kupih Nexus7 32GB wi-fi, najvise zahvaljuci seizmosu i skajfolu. Sto se utisaka tice reci cu samo da se osecam kao dete u gomili poklona ispod jelke. :)

Nema na cemu drugar, tu smo da pomognemo ;)

Posto sam i ja isti kupio recicu da...
....uredjaj prosto kida :) , za moj ukus odlicno mi lezi ova 7ica, ja sam inace na stoku 4.2.2 bez roota, baterija traje ludacki itd...

Nema na cemu drugar, tu smo da pomognemo ;)

Posto sam i ja isti kupio recicu da...
....uredjaj prosto kida :) , za moj ukus odlicno mi lezi ova 7ica, ja sam inace na stoku 4.2.2 bez roota, baterija traje ludacki itd...
Ajd kad si na stocku, probaj tether posto se ljudi zale da posle apdejta sa 4.1.2 tether vise ne radi... ako ti ne pravi neki posao...

Ajd kad si na stocku, probaj tether posto se ljudi zale da posle apdejta sa 4.1.2 tether vise ne radi... ako ti ne pravi neki posao...
I ja sam na stock-u jos uvek, a pri kupovini (uredjaj je bio sa 4.2.2) sam proverio wi-fi bas preko tether-a, i sve radi kako treba :)

Vec preko 50 dana mi je Nexus 7 uradjaj neispravan u servisu, niti ga popravljaju niti hoce da mi daju zamenu.
Upozorenje da obratite paznju na Gigatron, da ih se klonite - kupite negde drugde ako hocete da imate garanciju i sugurnost.

Eto toliko, samo sam se zbog ovoga registrovao na forum...

Druze to se da veoma lako resiti, ne znam kako si dozvolio da prodje 50 dana, ja bi posle 7 dana visio kod njih svaki dan, zvao telefonom, spominjao razne inspekcije pisao Asus kancelariji u Srbiji.......necu da idem dalje nije za forum :)

Sad mi frka da porucim tablet u Gigatronu :trust:

Druze to se da veoma lako resiti, ne znam kako si dozvolio da prodje 50 dana, ja bi posle 7 dana visio kod njih svaki dan, zvao telefonom, spominjao razne inspekcije pisao Asus kancelariji u Srbiji.......necu da idem dalje nije za forum :)
+1

Сами се морамо борити за своја права, у преводу "попети се трговцу на главу" ако треба :smash:

Sad mi frka da porucim tablet u Gigatronu :trust:
Не кажем да људи нису имали проблема са Gigatron-ом, али оно је искуство члана који се како сам каже малопре регистровао и има једну поруку ;)

Poslednja izmena:
Ja licno nikada sa njima nisam imao problema ali u poslednje vreme svi se zale na njih

Vec preko 50 dana mi je Nexus 7 uradjaj neispravan u servisu, niti ga popravljaju niti hoce da mi daju zamenu.
Upozorenje da obratite paznju na Gigatron, da ih se klonite - kupite negde drugde ako hocete da imate garanciju i sugurnost.

Cela prica je cudna. ASUS ne tolerise da uredjaj stoji toliko dugo u servisu. Molim te posalji mi serijski broj uredjaja na PP, pa cemo proveriti gde je zapelo i resiti problem.

ma daj. kako uredjaj na reklamaciji 50 dana... to ne moze i ne sme da se desi i ti treba da odes do njih i da im skrenes paznju da ces da ih tuzis i da im posaljes inspekciju jer nisu
ispostovali tvoja prava kao kupca. za te stvari slede debele kazne. osim ako nesto drugo nije po sredi. fizicko ostecenje uredjaja itd... budi malo specificniji sta se odigralo da ne bacamo ljagu na gigatron jer
sve sto sam kupio kod njih konkretno mi radi bez problema

Pozdrav, ja sam ranije pisao o mom loshem iskustvu sa gigatronom i nexusom, ali ocito ljudi ne citaju stare postove.
Na kraju krajeva nexus 7 mi sluzi iako ima ruzni back light bleading i problem sa kontrastom nakon pushtanja videa od prvog dana.
U svakom slucaju Asus bi trebao da preispita saradnju sa gigatronom u koliko ne zeli da se blamira i dalje.

Light bleeding ima 90% nexusa a za kontrast posle videa postoji aplikacija koja gasi takozvani tegra prism effect,to je neka softverska zezalica za ustedu baterije.
Mogao si to malo izguglati pre nego sto si napao gigatron.

Light bleeding ima 90% nexusa a za kontrast posle videa postoji aplikacija koja gasi takozvani tegra prism effect,to je neka softverska zezalica za ustedu baterije.
Mogao si to malo izguglati pre nego sto si napao gigatron.

Ne napadam ja gigatron zbog back light bleeda i problema sa prismom. Napadam ih zbog bezobraznih prodavaca i konzistentnog neposhtovanja prava kupca. I prilicno sam svestan da postoji mogucnost
da se iskljuci taj feature tegre, ali za to mi trebaju root privilegije. A naravno ako rutujem tablet i on nedo bog krepa, root ce biti sasvim dovoljan razlog degenericima iz gigatrona da mi odbiju reklamaciju.
Nadam se da sam bio u potpunosti jasan.

Nesvidja mi se u kom pravcu ide ova prica.Ja sa Gigatronom nisam nikad imao problem, a imao sam par reklamacija.Jeste da nisu bili ultra brzi ali nije trajalo 50 dana.Ovo je problem distributera Nexusa siguran sam da nije Gigatron sam uvezao uredjaj, vec ga je kupio ovde negde i on isto tako ceka na resenje koje prenosi kupcu.Obavezno vrsiti veliki pritisak koji ce oni sigurno preneti na distributera.Ovde se javio i Asus bas me zanima koji je razlog da uredjaj stoji 50 dana na reklamaciji( nadam se da se nije neko registrovao samo da bi nas zezao i luio glupost od 50 dana)

Vrv je neka *******cija mislim 50 dana drzati uredjaj je cista kradja!

Ja sam ranije isto imao par reklamacija u Gigatronu i nije bilo problema kako sad stvari stoje ne znam ali mislim da nisu toliko ludi

Šta mislite, da li da reklamiram nexus, staklo sa leve strane štrči možda pola milimetra.. Inace sve drugo ok, nije ni ovo neki problem, ali me nervira sada kad sam primetio... Uređaj kupljen u gigatronu, inače sa njima imam ok iskustva.

Vrh Dno