Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Kakve su ti to sarene zvezdice pobogu? :D

meni je danas stigao N7. upalio ga. i prvo sto sam primetio je da kada ga stisnete malooo jace sa strane u okviru ekrana, da popusta, ono kao kada stisnete tft monitor, preliva se svetlo od stiskanja.. jel to na svakom ili samo na mom, da reklamiram odmah?

Poslednja izmena:
Grafika na ovom tabletu je vrhunska, maločas sam probao Riptide i prijatno sam se iznenadio.
Shadowgun THD izgleda mnogo bolje nego na telefonu.

Pa pri blagom pritisku manje ali ipak vidim tu promenu, pri jacem je primetnije, djalf, kako je kod tebe.. Jel ovo za reklamaciju ili ne?

U odnosu na istu Shadowgun THD verziju na telefonu?

stvarno ne znam sta da radim. tj. ne znam da li ovo ovako treba ili ne.. ako mozete pomagajte i vi ostali koji imate n7, jel vam se desava ovo, pri blagom pritisku manje, pri jacem vise

Koju aplikaciju koristite za čitanje stripova? Ja probao comicrack paid verziju i uopšte mi se ne sviđa.
Treba mi neka koja ima lepu animaciju, kao kad listam knjigu ili nešto na tu foru

@studioton
Kod mene se javlja ako bas jako pritisnem, pri normalnom koriscenju se ne desava.

i kod mene je manje tako ali samo u gornjem levom uglu kao na snimku je izrazenje tj.reaguje na manji pritisak..ne znam da li ima osnova za reklamaciju,da ne bude da pisaljem i cekam cekam i da mi vrate i kazu da tako treba :(

Kod mene nije tako pa nek proba jos neko pa ti odluci. Ja bi slao.

Jos uvek bez update-a na 4.1.2 kod mene. Istekao mi trial za ultimate rotate, pa se sad smaram da nadjem neko resenje :) Neka preporuka za free rotate app?

Ja za stripove uvek koristio ACV, nisam ni razmišljao o tome koju aplikaciju koristim.

A za ovo oko ugibanja ekrana, mada to obično ne radim, probao sam da pritiskam malo jače po ivicama, ali nema nikakvih promena.

Poslednja izmena:
Ja za stripove uvek koristio ACV, nisam ni razmišljao o tome koju aplikaciju koristim.

A za ovo oko ugibanja ekrana, mada to obično ne radi, probao sam da pritiskam malo jače po ivicama, ali nema nikakvih promena.

I od mene preporuka za ACV za stripove.
Sto se tice ekrana kod mene ni kod jaceg pritiska nema nikakvih anomalija ali i dalje imam ponekad problem sa paljenjem iako sam se nadao da ce update na 4.1.2. to resiti.Mada sam to resio na jedan prost nacin:ne gasim ga vise!

ima li jos neko da mu nije ponudjen update na 4.1.2,kada odem na azuriranje sistema i izaberem proveri odmah stoji da ´´sistem je azuriran´´ i vrijeme provjere a na prethonoj strani pise da ima 4.1.1 verziju?
vezano za navigaciju igo koja je postavljena na ovoj temi, ne radi joj glasovno navodjenje ili je to samo kod mene? pokusao sam i neke druge za ovu rezoluciju skinutu s drugih foruma ali nakon sto se ugasi navigacija pri ponovnom paljenju izbacuje error i nece ponovo da se pokrene. jel uspio neko naci neku kojoj sve radi ?

ima li jos neko da mu nije ponudjen update na 4.1.2,kada odem na azuriranje sistema i izaberem proveri odmah stoji da ´´sistem je azuriran´´ i vrijeme provjere a na prethonoj strani pise da ima 4.1.1 verziju?
vezano za navigaciju igo koja je postavljena na ovoj temi, ne radi joj glasovno navodjenje ili je to samo kod mene? pokusao sam i neke druge za ovu rezoluciju skinutu s drugih foruma ali nakon sto se ugasi navigacija pri ponovnom paljenju izbacuje error i nece ponovo da se pokrene. jel uspio neko naci neku kojoj sve radi ?

Nekima je update ponudjen automatski a nekima ne kao ni meni.Imas na par strana ranije uputstvo kako odraditi update.
Sto se tice navigacije i ja sam instalirao ovu koju je neko okacio ali nisam je probao u vožnji jer nemam nosac za auto.

u ponedeljak cu odneti da vratim tj.da reklamiram , samo se nadam da nece trajati u winwin-u 45 dana da dobijem drugi.. mislim da se ovo desava svima, nekima manje nekima vise, ako vas zanima jos nesto vezano za ovo"propustanje"displey-a mozete proveriti i na svom nexusu tako sto cete isto ovo probati na crnoj podlozi, najbolje se vidi kada se pali tj.startuje android, onda je tih 20tak sekundi upaljen ekran sa crnom pozadinom, i probajte da stisnete ekraj na krajevima i okolo i videcete da se i vama to desava.. ok, tako je napravljen i to je tako, problem kod mene je sto je to bas izrazeno u levom gornjem uglu da se desava i pri"normalnom"pritisku ...

Ja sam bio u winwin-u da promenm tablet posto je bila plastika izguljena i nagrizena. Odmah su mi zamenili bez pitanja.

hvala, posto je meni stigao iz cacka gde je glavno sediste winwin-a, mozda odem i licno da odnesem i pokazem problem

Istina je sto su govorili da se ljudi, kad dobiju N7, skoro potpuno iskljuce sa ove teme. Evo ja se ne skidam sa njega (u slobodno vreme) , jer je sprava stvarno savrsena. Sve preporuke. Best buy GODINE!

Nazad
Vrh Dno