Da li su informacije na nekoj od predhodnoj strani tacne (klimav poklopac, izgreban ekran itd...) Ja sam od samsunga navikao na uber kvalitet i sto se tice izrade i sto se tice kvaliteta. Sad mi nesto chudno da nexus 7 tablet bude tako los da mu se sve trese i da mu ekran nije "savrsen", da je izgreban....
Već rekoh u nekom od prethodnih postova, izgleda da je, po uzorku ljudi koji su ga kupili ovde sa foruma, ova količna koja je stigla u Srbiju OK. Pa i iPhone5 znaju da dođu iigrebani, na TF700 puca Gorrila staklo, a pogledaj koliko oni koštaju. Ali to je masovna proizvodnja i uvek može da se desi da nešto prođe QC.
Mada sam i ja smorio prodavca, testirao sam i zagledao tablet za sve poznate mane minimum jedno 15 minuta pre nego što sam ga platio.
Da odgovorim sam sebi na moje pitanje sa prethodne strane, probali smo sinoć Skype, korektno radi. Ništa nije seckalo, zvuk je bio OK na obe strane, malo je neoptimizovan video koji ide sa neksusa pa sagovornik vidi OK sliku, ali nije baš oštra.
Koliko sam noćas stigao da se poigram, prvi utisci su OK, interfejs je dosta tečan, na play-u sam pustio 10ak download-a i instalacija, status bar je bio pun obaveštenja o skidanju i instaliranju programa i nisam primetio da se to oseća u radu.
Nisam za sada root-ovao, prvo ću par dana probati kako radi na stock, da imam ideju ako nešto zeznem s istim.
Generalno na prvu loptu sviđa mi se, mada i dalje mi je posle iPad2 i 5097 koje sam imao 7" malo skučeno ali je rezolucija OK i provereno može da stane u džep od jakne (kad nabavim futrolu)
Za sada mi je samo zvuk onako, nema nešto snage ni u zvučnicima, ni na izlazu za slušalice - moje velike Seinnheisere vidno nije imao snage da pokrene, bolje je radio sa nekim malim Philips slušalicama i sa slušalicama koje sam dobio uz HTC Desire.