Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ima, menja se digitajzer, a ako si baksuz, mora ceo LCD (pogledaj kako je na N7). Kod nas će ti tražiti od 150e pa na više, a kod nekih kineza možeš da naručiš možda za 70. Ostaje posle igranka da to ugradiš, uz rizik da ne dobiješ uopšte ono što si tražio.

Polovan N7 košta manje para od tog rezervnog dela kod nas :)

Ako neko moze, nek pomogne... Upao mi je tablet u bootloop (dodje do pocetne animacije sa onim krugovima i to je to). Posto ne mogu da ga povezem sa kompom jer ga ne prepoznaje dok je iskljucen, kako da kopiram podatke sa njega (fajlove i bekape)? Ima li neka mogucnost da se popravi to bez gubitka podataka i aplikacija? Probao sam wipe cache/dalvik cache, dirty flash postojecih verzija purity roma i m kernela koje imam ali nista od toga. Uradio bih odavno format, ali mi trebaju stvari na njemu...

Mozes preko adb shella da kopiras podatke iz tableta na pc, ili preko recovery-a.

Видео вест на bench-u и одмах проверио, nexus update checker пријављује update на 4.4.3 :p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1401824878290.jpg
    uploadfromtaptalk1401824878290.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 227
Naravno. Stićiće OTA u narednim danima.

Zna li neko gde kupiti original ili podjedanko dobar punjac za nexus 7 2012

Supruga je nekako uspela da umoci mikro usb kraj u vodu dok je punac bio u struji i crvr cao zdravo punjacu (ne pitajte nista)

Ono zbog cega je bio zgodan je sto je pomenuti punjac bio veoma koistan za sve telefone jer ih je punio poprilicno brzo :)

hvala!

Svaki punjač koji daje 2A će završiti posao.

Bilo koji završava posao. Fabricki je 1.2A a ti imaju svi telefoni par godina unazad.

Za stari N7 ne mogu da se setim, ali ovo su oznake sa punjača koji je došao uz moj N7 2013:

n7charger.jpg

A ovaj je stigao uz N5:

n5charger.jpg

Poslednja izmena:
Mj punjač za N7 2012. je 2A

dakle stari N7 ima jači punjač, a noviji skoro isti kao i telefon, misterija rešena :)

jeste sad i ja gledao na moj,a mislio da je 2A na novi kao na stari čak i tražio da kupim punjač za auto sa 2A a imam ovaj od 1A:)

Drugari, nemam više otg funkciju a punjenje (originalnim punjačem) prepoznaje samo kao usb punjenje i to kad mrdanjem džeka nekakoto aktiviram. Sumnjam da je prljavština, pre će biti da je slomljen džek. Čemu da se nadam, kolikom klepanju po ušima i ako imate preporuku za proveren servis.
Hvala.

Ok, hvala.
To 10-15e je kod Kineza ili misliš kod nas u servisu?

Mislim da je u servisu toliko, nije skupa zamena konektora.

Pre će biti da se samo razlemio konektor u toj varijanti možda i povoljnije prođeš samo ako naleriš na korektnog servisera :)

Upravo stigao OTA 4.4.3, instaliran i jos ne primecujem razliku.

Evo i kod mene stigao, 67.7mb :)

Potreban mi je touch za tablet kupio sam greškom preko ebay-a samo digitizer. Ako bi neko mogao samo da mi prosledi link do samo touch-a značilo bi mi mnogo.

Čuo sam da može da bude zeznuto da se zameni samo touch pa možda uzeo i jedno i drugo pa bi mi odgovarali i linkovi za oba.

Poslednja izmena:
Noćas stigao 4.4.4

Pozdrav, da li je moguc hotspot na n7 3g?
Predpostavljam da treba root, koji predlazete?

Hvala unapred.

Me treba root, Hotspot je već ugrađena funkcija novijih androida. Ideš na Settings pa More pa Tethering & Hotspot.

"Tethering & Hotspot" nema te opcije na N7 (2012)
Koristim Android 4.4.4

Vrh Dno