Šta je novo?

Google search

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Neznam gde da stavim ovu temu, valjda je ok da bude ovde.

Danas sam primetio da su se odjednom pojavile neke gluposti kada uradim google search. Neznam kako tacno da objasnim pa evo slike

googlesearh.jpg

Znaci ove opcije sa leve strane sto su zaokruzene ranije se nisu pojavljivale, danas odjednom se tu nalaze i neznam kako da ih iskljucim.
Ima li neko ideju kako da se ovo popravi?

Edit: Sad razmisljam, trebala je tema biti u podforumu "Internet prezentacije i programi" Moze li neko da zamoli admina ili moderatora da premesti.

Poslednja izmena:
Tek sad? Meni je čini mi se tako već poslednjih godinu dana. Ako koristiš Firefox pokušaj sa LINK.

Ali moram da priznam da je taj sidebar jako korisna stvar, pogotovo deo gde možeš da filtriraš rezultate po vremenskom periodu. I meni je u početku malo bilo neobično ali sad kada sam se navikao nema šanse da bih vratio stari izgled.

edit: molim vas da li neko sa bencha može da promeni jednu linuju u CSS fajlu i da stavi bilo koju drugu boju za linkove?

Poslednja izmena:
Da, cudno ali tek danas mi se to pojavilo. Uglavnom ovaj link sto si stavio, to je otprilike to. Zgodno mozes lako da kliknes da prikaze ili sakrije te opcije.

Hvala puno.

Mene taj google sidebar nervira kad radim na 8.9incnom netbook racunaru.

Nazad
Vrh Dno