Šta je novo?

Google.rs search addon za Firefox

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Preradio sam google search bar u Firefoxu tako da pretražuje www.google.rs a ne www.google.com jer se u poslednje vreme dešava jako iritantna pojava da mi se sve google stranice ostvaraju na holandskom. Verovatno je u pitanju neki loš google-ov GeoIP servis.

Elem, kome treba, neka skine odavde i neka raspakuje u C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins\

Prilozi

Poslednja izmena:
Hvala. Ovo mi je baš trebalo.

:wave:

nema na čemu 😉

Meni se na nekoliko sajtova poput yahoo i ne secam se jos kojih...stalno prijavljuje holandska stranica. Koji je to vrag? 😀

Imamo holandske IP adrese, a ti sajtovi "prepoznaju" kao odakle si pa ti puštaju lokalizovan sadržaj. Kako mrzim to kad iz firefoxa pretražujem Google, a on mi izbaci rezultate na holandskom jeziku :-/ Zato sam i preradio ovo (ništa teško btw, običan XML fajl u pitanju).

Isto se dešava i mojoj devojci kad ode na Myspace - sve na holandskom :-/

Imamo holandske IP adrese, a ti sajtovi "prepoznaju" kao odakle si pa ti puštaju lokalizovan sadržaj. Kako mrzim to kad iz firefoxa pretražujem Google, a on mi izbaci rezultate na holandskom jeziku :-/ Zato sam i preradio ovo (ništa teško btw, običan XML fajl u pitanju).

Isto se dešava i mojoj devojci kad ode na Myspace - sve na holandskom :-/

To zbog Haskog suda, nasi se tamo mnogo loguju i eto dobismo svi holandske adrese.

rofl 😀

koji to provajderi koriste holandske adrese? ja to nikada nisam čuo ni video (osim ovde na forumu)

Telekom ima taj opseg adresa, na 93. počinju.

Nazad
Vrh Dno