Šta je novo?

Google Plus - Benchmark krug

Ajde i meni jedan invite molim vas.
Mail: milan.dicic at gmail

Sent from Galaxy S

da dignem temu iz mrtvih ;D

mail: vukaleksic

tema je mozda mrtva ali malo malo pa me doda neko nepoznat... a ako nema nick sa bencha... ja ga ne dodajem... sumnjam na neke da su samo pokupili odavde mailove...

nikolaf7 :)

ivan295 :)

Nego jel bilo nešto, jeste li četovali uopšte?

Poslednja izmena:
Možete podesiti da ono polje gde ste napisali nick na benchu mogu da vide samo ljudi koji su u Benchmark krugu.

moze,tako sam i ja podesio odmah na pocetku da samo taj krug ljudi vidi to,a da mi bas ne stoji nick sa foruma ispod imena nego u info.

jelenaa1985...i ne znam da li se vidi moje Jelenaa na google+?

Poslednja izmena:
ja ne vidim tu opciju o kojoj pricate, ali nema veze...dodala sam u imenu svom :) sad se vidi sigurno :)

Odes na Edit Profile,pa ces ispod imena videti gde pise "A brief description of you" i tu kliknes i napises sta hoces :) Ili ako neces da ti to stoji ispod imena,u About stavis u introduction npr, kao sto sam ja stavio...Mada ti i nemas problem da te ljudi povezu sa nick-om,u pitanju je samo jedno "a" u odnosu na ime :D

Koncepcija google+ mi se sve manje sviđa. Sve je nekako nabacano, korisnici postavljaju svakakve gluposti, gore nego facebook. Može da me doda ko god hoće, a da ja nemam kontrolu nad time. Koncept "circles" je dobar ali nedorađen.

Imas kontrolu nad porukama koje oni dobijaju od tebe.

Da malo rezzujem temu - ajde ko još koristi G+ neka se upiše, ponovo ću da pružim priliku ovoj društvenoj mreži. Ko me nije dodao već, mail je isti - gizmocar

hmmmm ja prvi put sad vidim ovu temu :D
Iako imam neke sa benča za prijatelje nisam imao taj Benč krug :)
bogdanbukvic94 - valjda se to traži :)

Ajde aktivnija družino, upisujte se :) Loznice, Djilke, Corvus, Vojkan, Emix, hsv, da ne nabrajam sve, znate ko ste :D Neki od vas su se možda i upisali, ne mogu sve da ispratim.

edit:

Ovi koji su se upisali već - dodajte nadimke da znamo ko ste.

nadimak.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno