Šta je novo?

Google Plus - Benchmark krug

Jel moze jedan invite na peca.pecic ? Hvala :)

Hvala :wave:

mail: zikapostar

Ovako slabasan odziv ljudi je valjda neki pokazatelj moderatorima da benchmark soba ne treba da se uvodi...Ljudi su spremni da pisu sve i svasta kada se kriju iza nicka,a imenom i prezimenom ocigledno da nisu.Za pozivnicama za google plus opsti grabez,a za benchmark krug malo zainteresovanih. Ok,jedno je forum,drugo soc. mreza...ali sta bi sa toliko spominjanom 'posebnoscu' benchmark clanova? Uglavnom,proradi li soba,bice vam to jedan pravi mazohisticki cin,a vecinu posle 3 dana nece ni zanimati sta se tamo desava.

Poslednja izmena:
Tužno stvarno. Šta da se radi, nastavljamo sa diskusijom i prepucavanjem na forumu, a za nešto van IT kategorije potražićemo na drugom mestu, veliki je internet. Ideja za Benchmark non-IT sobu je imala potencijala kada se stavi na papir, ali u realnosti to ispada nešto sasvim drugačije, jer nema dovoljno otvorenih i zainteresovanih ljudi za tako nešto.

Uzeću primer Klanrur sajt gde se dobar deo članova odande poznaje u stvarnosti i održavaju se događaji gde se članovi okupljaju i igraju basket ili druge sportske aktivnosti. Teško mi je da pomislim da tako nešto može da se uklopi u Benchmark ideju, barem u većim gradovima.

+1 za basket :D

koliko znam,postojao je i ovde nekada u clubbing-u topic za dogovaranje basketa...sada vise ne.

Mail je mironiko, kao i nick...

A sredicu i da se vidi tamo na nalogu, pa poubacivati masu! :)

Inace, mislim da bi vise ljudi prislo ideji da se to malo razglasi, jer ne posecuju svi ovaj podforum...

Optimus One Tapatalking

Da li je moguce poslati invite direktno iz android app? Nesto nisam vidio tu opciju...Postoji samo za pretragu u okviru krugova...

mail: mirza8282

Poz

mail: zarko.meca
nick: mezzano

ma kakav basket, zimus je Igoritza predlozio da idemo u salu ali nismo mogli da skupimo ni za 3 na 3. Nemoguce da ne moze da se skupi 10 benchmarkovca iz bg-a koji vole da tapkaju loptu o patos :) ,a kad treba da se truje vremena na pretek kao sto rece Gizmor

mail: zmay.bg

Da li se vidi moj Bench nick na G+? Nisam siguran da li sam ga upisao gde treba... :wall:

Hvala! :)

Da li se vidi moj Bench nick na G+? Nisam siguran da li sam ga upisao gde treba... :wall:

Hvala! :)

"mironiko - short and easy! Ok, not so short... :D"
Hehehe,bez brige ;)
Edit: Mada ja sam to stavio u info,nekako mi je suvisno da mi to stoji kao licni opis odmah ispod imena,koga interesuje lako ce pronaci,ne vrti se bas sve oko benchmarka :)

Poslednja izmena:
Ma dobro, ionako mi je to jedan od stvarnih nadimaka (uz Debeli, Mitar, Svinja i Mirza) tako da nije nikakva smetnja... :D

mail: vr2409

treba mi invite

Jel moze invite?
Mail: tmutation

Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno