Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja očekujem da će procenat telefona sa v7.0 verzijom androida skočiti sa trenutnih 0.3 na 1.3 zahvaljujući "odličnoj" prodaji pixel telefona [emoji2]

Što je najgore ovo 0.3 nije sprdnja nego realnost ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To je dobra cifra mesec dana posle 7.1 a + pixeli nisu ni došli do korisnika. ( Shipping se čeka po 30+ dana)

0.003 od 1.500.000.000 nije loš početak

To 0.3% pokazuje koliko ima nexus telefona ...
Za pixel ćemo videti kada izađe sledeća statistika.

Što se tiče mene mnogo kompromisa i mana ima pixel za ovu cenu...
Nexus 6p do Pixel 2 telefona [emoji106]

Poslednja izmena:
Mozda ce se bolje prodavati u usa a zivo me zanima kakva ce prodaja biti van amerike. Pa da uporedimo za par meseci koliko se npr nexus 5x/6p prodalo van usa a koliko pixela. A prica da oni ciljaju samo usa ne pije vodu jer ako je to istina onda nece ni prismrdeti iphone i samsung po prodaji.

Da li je ovo početak kraja obzirom na komentare čini mi se da je više onih negativnih nego pozitivnih u korist ovog flegšipa

Pocetak kraja cega?

Treba ovu temu arhivirati pa otvoriti za recimo godinu dana. Svašta pročitasmo.

Po meni previsoka cena za ništa ako je ovo trebalo da bude neki ekvivalent koji će da parira iphone-u onda se za jabuku ne brinem, zbog bezobrazno previsoke cene mislim da će prodaja ići teško. Šta je to novo u odnosu na prethodne modele koji je razlog zbog čega bi ljudi prelazili na skuplju varijantu nexusa ili sam možda ja u krivu pa ne vidim opravdanost previsoke cene, možda je nekom važno da ima najnoviji model ali ovo jeste neubedljivo ...

Poslednja izmena:
Kakvi šporeti, ne znaš ko je gori [emoji23]

So Google Earth VR is currently limited to HTC’s Vive. The team told me that “in theory” it could run on the rival Oculus platform, owned by Facebook. But in practice, I don’t ever see that happening.

In fact, recent hardware moves suggest to me that Google must surely be on the brink of buying out HTC, and locking up the hardware maker to go head-on with Facebook.

The Taiwanese company’s stock last year was being described as “worthless”, but things are looking up. The Pixel and Pixel XL, the first smartphones described as “made by Google”, are in fact made by HTC. And the reviews will tell you they’re great devices.

And with Vive being the platform of choice for Google’s high-end VR efforts, it really seems a question of when, rather than if, a deal to acquire HTC is announced.

I bet Google can't believe its luck: a high-end hardware maker at what is likely to be a bargain price.

BBC.com
http://www.bbc.com/news/technology-37997155

Ako se ovo desi sledeći je na potezu Samsung ,a pixel2 je zver u najavi :)

Poslednja izmena:
Stvarno se čovek zapita kada vidi da neko brani cenu ovog uredjaja. Ne, ona nije samo visoka, ona je neverovatna. I onda se vidi potpis 5x ispod posta, ali opet, ***, i dalje isto, i dalje se čovek pita kako neko može da brani cenu ovog uredjaja.
Imamo sada dobar primer uredjaja koji ima više razloga da nosi cenu koju nosi od ovog, a ta cena je i mnogo viša. U pitanju je Mate 9 Porsche Design. Klasičan primer kako izvući više novca iz jednog uredjaja.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Plus je HTC van Kine, što je u današnje vrijeme dosta bitna stavka, uzevši u obzir političku situaciju.

Manje više svi veliki igrači zavise od kineskih OEM fabrika. Sad imaš Trampa koji se koška s Kinom, može da dovede do pogoršanja odnosa i odjednom problem s isporukom. Apple, recimo, stalno plaća reket Kini kroz milijarde u "investicijama" samo da bi održao status quo.

Nema to veze što je van Kine više ima sa tim što je cela država proamericka. A posle appla google je najveće oličenje amerike

Svi treba da se zaposlite u Google-u ili Apple-u, ali na nekom od visokih mesta odma'...

Nikada :) i da mi ponude 5 pixela u znak dobrodošlice :)

Prije bih rekao obratno.[emoji86]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Ma kakvi. Sad kad je Trump pomenuo trgovinski embargo, Kinezi su samo rekli "Ok, onda narudžbine za avione Boeing idu Airbusu i prestaje uvoz Američkih telefona (čitaj: iPhone)". Odmah se smirio. A kineski proizvođači imaju sve veći udio na svjetskom tržištu, tako da sad već uveliko ne zavise od zapadne tehnologije i proizvoda.

Nije sve u lovi.. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno