Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni meni se dizajn ne svidja ali je npr. opet bolji u svakom smislu od S5 koji se prodao u 30 mil. primeraka a raspadao se [emoji23]

Dizajn mi je cak i ogavan ali kupio bih neki "kejs" ili bih stealth-dbrandovao Pixel XL i to je to, ne postoji bolji android od te XL verzije, samo ce cena jos dugo biti visoka (mada je i plasticna S5 lagdroid nakaza je kostala 650$ na pocetku prodaje pa se retko ko zalio) ;)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
PA sta je tu cudno,izasli su 2016.I 5X i 6P ce biti nadogradjivani do 2017=isto 2 godine.
Pa i Sony telefoni imaju nadogradnju 2 godine.

Sent from my LG Nexus 5X

Čudno mi je to što bi da se bore sa Apple-om a ne rešavaju najveću boljku svog os-a, slabo prihvatanje novih verzija.

Sent via Xperia Z3

Njih sigurno ne, ali korisnike bi trebalo... Mada zašto prave nove verzije kada ih koristi 10% korisnika...

Sent via Xperia Z3

To je tacno, podrska za tako skupe uredjaje mora da bude 3+1 god.

Ali sa druge strane ne zaboravite razlike i brzinu "desavanja" izmedju iOS i 'droid trzista kao ni cinjenicu da ce tek iOS 15 imati funkcionalnost N i O androida :)

Uz to Pikseli nude i bolje-sposobnije kamere pa u slucaju da za godinu dana Pixel XL i iP7+ budu kostali isto ja bih pre kupio Nexus tj Pixel.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Vidim brat dzeri ga testirao i izrada super, kamera super, specifikacije super, maltene fon bez mana, al su zato sad bezeli problem :-D
Te bezele i dizajn ne bi ni pomenuli da je fon 400 evra, naručivali bi ga ko sad 6P, ljubili bi ga kad stigne.

Poslednja izmena:
[youtube]ejWHaGjSQGs[/youtube]

Sent from my Nexus 6P

Na stranu brzina, ekran na Pixelu mi izgleda dosta bolje.

Sent from my Nexus 5X

Pa da, igrice x puta bolje optimizovane za ios, sve ostalo slicno ili brze na Pikselu.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Kakva je to dvogodišnja podrška kada pola stvari neće dobiti.
Evo Nexus neće imati pola stvari od Pixel-a a prošlo godinu dana...

Zato što više neće postojati Nexus linija, zato nije dobio neke stvari.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Misliš da ove pixele neće softverski zakinuti dogodine kad izađu novi?
Ja mislim da se varaš.

Sent from my Redmi Note 3

Pa nadam se da neće. Ako hoće da pariraju Jabuci, onda ne bi trebalo to da rade. Videćemo...

Zato što planiraju da budu u Apple fazonu i zato što su okrenuli novi list.

***, mi sa poslednjim Nexusima moramo da ispaštamo zbog Google-ovog prelaza sa dev telefona na telefone za široke narodne mase.

Zato što planiraju da budu u Apple fazonu i zato što su okrenuli novi list.

***, mi sa poslednjim Nexusima moramo da ispaštamo zbog Google-ovog prelaza sa dev telefona na telefone za široke narodne mase.

***, morali da prelome kad-tad.. Imali su dva izbora, da nastave trend Nexusa, i da imaju udeo u trzistu 1-5%(ili vise nzm napamet), ili da uloze milione $ u marketing i malo se probiju..

^ Meni je samo žao FP gestures-a, sve ostalo će ljudi sa XDA da portuju na 5X/6P. :)

A kakav su to novi list okrenuli?
I kako to planiraju da budu kao jabuka, po ceni? Jer tu su uspeli već.
Pokupiše sve loše strane od jabuke(dizajn, cena, 32/128GB, pixel exclusive features), a one dobre nikako da iskopiraju, i dalje dve god podrške.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa takav list da su batalili Nexuse i krenuli sa Pixelima. Zašto Nexus da ima sve isto kao Pixel?

Pixel 1 i kasnije Pixel 2 bi trebalo da imaju slične funkcije, ali ne i Nexus. Nexus otpada i to je to.

I da, planiraju da budu kao Apple tako što će, između ostalog, da batale dev telefone sa udelom u procentima koji se izbroji na prstima jedne ruke, i da se okrenu ka proizvodima namenjenim širokim narodnim masama (što je već rečeno iznad)...

Sta ce vise podrske od 2 god? I ovo, 16/32 je ok a 32/128 ne valja... Dosta ios uredjaja bolje i da nema tu podrsku jer rade kao krbanje sa poslednjim verzijama

I to je tacno.

@Vojkan

Gledam ovaj speed test i zamisljam sta bi bilo da Pixel ima A10..

Sent from my D6503

Bolje redovne nadogradnje 2 god. nego kao do sada, posle 6 meseci i više za zakašnjenjem ostali izbace novu verziju androida. Izašla je beta za nexus 7.1, ja vozim odavno 7.0, a na kojoj verziji je sada Samsung S7/S7E, Sony Z5, LG G5, HTC 10, Huawei Mate 8 itd. ?! Ovo je zapravo bolje, dobija se instant prava podrška, drugi android brendovi moraju ubrzati podršku, ili ih Pixel kolje na tom polju i ističe kao svoju prednost.

Pa takav list da su batalili Nexuse i krenuli sa Pixelima. Zašto Nexus da ima sve isto kao Pixel?

Pixel 1 i kasnije Pixel 2 bi trebalo da imaju slične funkcije, ali ne i Nexus. Nexus otpada i to je to.

I da, planiraju da budu kao Apple tako što će, između ostalog, da batale dev telefone sa udelom u procentima koji se izbroji na prstima jedne ruke, i da se okrenu ka proizvodima namenjenim širokim narodnim masama (što je već rečeno iznad)...

Ko ti garantuje da neće isto uraditi sledeće godine za ovogodišnji pixel?
Ja sam siguran da hoće.

Btw, ne zaluđuj se, po čemu to pixel neće biti 'dev' telefon, a da nexus jeste?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisam rekao da neće da bude, nego da je ciljna grupa Pixela ista cilja grupa kao i za iPhone. :)

Realno, Nexuse su imali samo devovi i ljudi kao mi, a na globalnom nivou to je ništa.

Btw, ko tebi garantuje da će da osakate trenutne Pixele kad izađu novi? Možemo ti i ja da pričamo šta hoćemo, tek ćemo za godinu dana da vidimo...

Pixel jeste dev telefon, ko ne veruje, neka uporedi source.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno