Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ,kao kod 95% uređaja sa jednim zvučnikom dole

Jek nasao iko informaciju jel su stereo zvucnici (kao kod htc10) ili? Wireless charging potvrdjeno da nema kao i ois :(

U celoj prici mi se najvise svidja opcija da se spusti notification panel pritiskom senzora za otisak prsta.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nema sigurno stereo zato sto negde mora biti rupa za mic, a sigurno nece mic i zvucnik staviti jedno uz drugo inace bi bila katastrofa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kako na 6p može? Uzeli su najgore od htc (velike bezele) i učinili su ih još ružnijim a izbacili ono najbolje na htc-u, dobre zvučnike... Kako pametan potez...

Poslednja izmena:
Priča je bila da bude stereo sistem kao na HTC 10. Ne uopšte to o čemu pričate. A i koliko sam shvatio niko nije ni potvrdio da nema?

Ovo je uzas sa zvucnicima. Taman su sa 6 resili i 6p nastavili trend dobrog zvuka. Sto se tice swipe za notifikaciju na fp senzoru, koliko sam shvatio iz postova koje ste ovde postavljali bice i na 6p i 5x omoguceni? Ako ne budu, bice fazon hw ne podrzava bla bla.

Ово је послао 6п!

Da, za asistenta me boli ćošak, ali backup u full rez bi značilo baš.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bice ovo zesci flop. Posmatrajuci razne ankete, otprilike 1/3 nexus korisnika bi kupila Pixel. Van Nexus communityja taj procenat je mnogo mnogo manji.

Ja sam cekao ovogodisnji "Nexus" da upgrade-ujem peticu i sve vreme sam se potajno nadao da su oni leakovi dizajna i cene greska. :D
Meni je dizajn katastrofa. Ove ogromne bezele ne mogu da gledam, narocito ovu belu boju. Na crnoj manje upadaju u oci, ali su i dalje tu. :D
Mogli su da kopiraju X telefona, oni se uhvatili za ruzni A9 i iPhone. :)
Drago mi je da su pokidali s kamerom, pocevsi od 5x/6p i nastavili uzlaznu putanju i na Pixele.

Dalje, cela predstava oko asistenta i home. Iako sve to deluje zanimljivo, fazon glasom cu da drndam ringlu u kuhinji ili pitam asistenta za visinu Ajfelovog tornja (smorili su s tim), realna upotreba je bas mala. Ne mogu da govorim o vecini, ali ja sam koristio Google Now za samo 3 stvari: Weather (dok se obuvam), Set alarm (iz kreveta) i reminder (da odlozim task na poslu).
Deo oko privatnosti cu da preskocim. :D

Na kraju, da je cena dosta dosta manja, mogao bih da progutam goophone jer sam se uzeleo dobre i brze kamere. Petica bas zna da flesira sa fokusom kad ti najvise treba.
Ovako, najverovatnije cu se odluciti za OnePlus 3 ili nesto slicno.

ps. Samsung nema oko cega da se brine. :D
pss. LG ima zicer za V20 i propustaju ga.
psss. OnePlus trlja ruke.

Kad se setim kupovine nex4 i hajpa oko njega i apdejta sutradan po objavi ovo sada mi deluje još bednije. #pixel

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Nekako lako preporučujete oneplus, a i on ima svojih problema.

Recimo, oneplus 3 je do srgb update-a imao užasno kalibrisan ekran, ali baš užasno.

Plus je 1080p PenTile amoled kome možda i nije dovoljna ta rezolucija.

Onda softver, nekako se preko njih pređe kao da dobijaš official Google podršku, ne zamera im se to ni najmanje.

Ne kažem da je loš, ali nije baš tako čisto kao što zvuče mnogi.

Poslednja izmena:
650 € početna cena.. bljuvotina, baš su pušili neke smešne trave..

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Nekako lako preporučujete oneplus, a i on ima svojih problema.

Recimo, oneplus 3 je do srgb update-a imao užasno kalibrisan ekran, ali baš užasno.

Plus je 1080p PenTile amoled kome možda i nije dovoljna ta rezolucija.

Onda softver, nekako se preko njih pređe kao da dobijaš official Google podršku, ne zamera im se to ni najmanje.

Ne kažem da je loš, ali nije baš tako čisto kao što zvuče mnogi.
Zato sto daje dobar hw za tu cenu. Bootloader je otkljucan i mozes da mu radis sta hoces.

Ja sam vec pitao u OP3 temi da li se vidi velika razlika u odnosu na N5, bas zbog pentile. :D. Nisam naleteo na dobar uporedni test.

Btw, i pixel je takodje fhd pentile. :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Biće omogućeni ...
Piše ovde sve:

http://www.androidpolice.com/2016/1...-pixel-exclusive-non-pixel-exclusive-changes/

U principu mi je žao što nema bekapa sliku u ® rezoluciji, asistenta ko ebe :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To je jedino sto mi se svidja na njima :D Odlicno da dobijemo to. Mozda bi nekom znacio novi eis, meni ne. Ono sto su pominjali za odziv, meni je iskljucena animacija, kao i devojci na 5x i sve je super brzo. Novi hdr+ je mozda poboljsanje, ali samo u smislu brzine. Kamera je ista koliko vidim. Jedina sitnica koju sam video jeste u google cameri jeste kao da ima jos nekih podesavanja gore desno gde je hdr+ i to. Ne znam sta su, ako aam dobro video. Ogranicavam se da sam imao vremena samo jedan snimak iz ruke da ogledam i njega nisam celog :D

Ово је послао 6п!

Have to admit, it's hard to be super excited about the Pixels when Google maybe wants to turn the whole Android OS upside-down next year.

Ovo je po meni samo još jedan u nizu dokaza da je ovo flop godina za sve proizvođače i da će pravi rat i inovacije doći do godine. Barem se nadam da će tako biti inače će biti katastrofa dosadno.

To smo pisali i na kraju 2015. :d

Sent from my D6503

To smo pisali i na kraju 2015. :d

Fora je što se ja tada nisam tako osećao... imao sam sveži ip 6s, na kome mi je 3d touch zaista značio i bio mi je interfejst revolucija zato što mi je odjednom omogućio da radim mnoge taskove brže i bezbednije (tokom vožnje biciklom npr. mnogo znači da pozoveš jednim klikom i sl.). Neko drugi ga nije ni upalio npr.

To već pišemo 2 god, čekamo soc koji se ne pregrijava, bolje autonomije itd. Uopšte nisam oduševljen ovim tel, reakcija mi je samo ok. Čekam taman da poslije Ng da mi legnu pare i da malo pane cijena Pixelu i samim tim i 6p i da ga kupim. I onda sam miran duži period.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Zakljucak sledeceg dana da ce mozda 0.5% ljudi sa foruma kupiti ovaj telefon direktno zato sto im se svidja. Ostatak ce cekati pricedrop, ispale iz nekog prenosnog vozila i slicno... :)

Mozda bi bilo najbolje da se na forumu otvori tema "Cekajuci sledecu godinu i novi model" :)

Ja iskreno očekujem da google sledeće godine pljune vlasnike pixela kao sada što je uradio sa vlasnicima 5x i 6p.. toliko su jadni postali da više ništa ne moze da te iznenadi :)

Jos uvek su ubedljivo najbolji u android svetu, gugl pa sedam mesta pa tek onda ostala buranija i njihovi apdejtovi

Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk

@fkloznica slazem se sa tobom i za mene je potpuno neshvatljivo da se tako od jednom odreknes necega kao da ga nije ni bilo...

Sa druge strane ova serija Pixel mi uopste ne zvuci rdjavo kao sto sam mogao prociati. Opsti je utisak da svi pljuju. Meni ni u cemu ne oskudeva u odnosu na vodece modele drugih renomiranih proizvodjaca. Plus korisnici pixela ce imati apsolutni prioritet za sva naredna azuriranja u periodu od dve god. Malo li je? Sad ce ljudi reci a sto nije 4, 5 godina? Ljudi, ne zaboravite da zivimo u vremenu hyper produkcije i da je vreme od 2+1 godinu sasvim zadovoljavajuce za jedan uredjaj. Recite mi ko jos nosi telefon duze od tri godine? Uglavnom se uredjaji i menjaju na svake dve do tri godine.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Evo ti primjer. Većina nas ovdje kupi tel koji je star 1 god, i samim tim već si uskraćen za 1 god ažuriranja. A opet niko neće dati 800e praktički za tel kad izađe, nego se sačeka malo da pane cijena. Zato je najj 3+1. Apple iako ne mogu da svarim je tata za te stvari

Sent from my D6503 using Tapatalk

Zakljucak sledeceg dana da ce mozda 0.5% ljudi sa foruma kupiti ovaj telefon direktno zato sto im se svidja. Ostatak ce cekati pricedrop, ispale iz nekog prenosnog vozila i slicno... :)

Sto posto se slažem. Ali zato imamo 1.900 postova na temu ovih telefona!
:d :D

Utisak o Pixel je nije da bi ga bacio, ili ako je jeftin da bi preskočio. Nego je poenta što ne izaziva "moram da imam". Već je u domenu može sa prođe ako...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno