Jek nasao iko informaciju jel su stereo zvucnici (kao kod htc10) ili? Wireless charging potvrdjeno da nema kao i ois
U celoj prici mi se najvise svidja opcija da se spusti notification panel pritiskom senzora za otisak prsta.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sigurno ne 1000e. Jedini nexus kome su zacepili cenu (za to vreme) bio je n6. Tako je i prosao...nadam se da ce i pikseli slicno.Podseti se malo koliko su redom kostali kad su se pojaviki n4, pa n5, pa n6, pa n5x i na kraju n6p. I sta je tu onda preko noci?
Zato sto daje dobar hw za tu cenu. Bootloader je otkljucan i mozes da mu radis sta hoces.Nekako lako preporučujete oneplus, a i on ima svojih problema.
Recimo, oneplus 3 je do srgb update-a imao užasno kalibrisan ekran, ali baš užasno.
Plus je 1080p PenTile amoled kome možda i nije dovoljna ta rezolucija.
Onda softver, nekako se preko njih pređe kao da dobijaš official Google podršku, ne zamera im se to ni najmanje.
Ne kažem da je loš, ali nije baš tako čisto kao što zvuče mnogi.
To je jedino sto mi se svidja na njimaBiće omogućeni ...
Piše ovde sve:
http://www.androidpolice.com/2016/1...-pixel-exclusive-non-pixel-exclusive-changes/
U principu mi je žao što nema bekapa sliku u ® rezoluciji, asistenta ko ebe
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nije 650e nego 740e.. :/650 € početna cena.. bljuvotina, baš su pušili neke smešne trave..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Have to admit, it's hard to be super excited about the Pixels when Google maybe wants to turn the whole Android OS upside-down next year.
To smo pisali i na kraju 2015. :d
Zakljucak sledeceg dana da ce mozda 0.5% ljudi sa foruma kupiti ovaj telefon direktno zato sto im se svidja. Ostatak ce cekati pricedrop, ispale iz nekog prenosnog vozila i slicno...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari