Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa baš mu to staklo daje neki smek :) da ga nema bio bi isti kao svi mobovi na tržištu..

Da nema stakla, bio bi isti kao [emoji520]
Zanimljivo izgleda, al me zanima kako stoji to staklo.. Tj. Da li ima alu ispod ili ne

Pa ako bude nfc i bežično punjenje ispod onda neće imati Alu iza stakla nego direktno unutrašnjost moba :)

Svakako zanimljivo rešenje ,ko će izdržati do 4okt..

Da ,naravno :)
Neko je pitao u koliko je sati 4okt ,ako sam dobro proračunao u 18h po našem ? ( San Francisko u 9am)

Odlično, moze da se gleda onda... (kao da ne bi gledao i da je kasnije :D)

A da ovo staklo nije u stvari al koji je poliran do visokog sjaja? Kao ledja na ip 7?

Sent from my iPhone using Tapatalk

jaooooo kako cu slatko da ga obrcem u rukama :))))

BIA brate napravi neki stand za korisnike foruma kad ga uzmes cisto da ga procackamo malo

Sent from my iPad using Tapatalk

Još malo renderisanja, da lakše izdržimo nekako još par dana :

download_20161001_084625.jpgslack-imgs-3.jpgctjsl44wiaqbebd.jpgslack-imgs-1.jpg

Biće odličan. Od pozadi ako gledam lijevo na desno jedino ovaj bijeli mi je odvratan. Ostali su odlični

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel se samo meni cini, ili druga i cetvrta slika nemaju smisla.. mislim na velicinu ekrana i gornju/donju ivicu. Na poslednjoj slici mi ivice izgledaju mnogo manje nego na drugoj, ili mi nesto promaklo..

Jedino ce crni izgledati kul, ovi sa ofarbanom prednjom stranom ala iPhone katastrofa. Trebali su da zadrze two tone fazon.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I sudeci po ovome nema stereo zvucnika ni htc fazon ni frontalnih. Po meni korak nazad.

Ово је послао 6п!

Ne mora da znači, to su renderi, nisam ni otovorio da pogledam. Ali ako nemaju stereo zvučnike, da, korak nazad, ne ide 6p od mene. Čekam zvanično predtsvaljanje da komentarišem.

Ove renderi su njesra :) nije ni boju mogao da pogodi.. umesto plave on stavio Gold :/

Vidi labuda :)

img_preorder-form_pixel-xl_en.png

img_preorder-form_pixel_en.png

http://www.bell.ca/business/form/SNote7PreOrder?CampaignID=70134000001RbUD&

Poslednja izmena:
Isti, ajfonoliko s*r*a*nj*e...

b0cf5f1cb0d5b8214b91f1d62dc286340510d2d998f04cb374ca0b7b325e8f40.png

ff6f6c3552e21d82fce89649e5008169f5e687d8458b98f6d28cee7cc2ec1eb5.gif

Poslednja izmena:
Sad kad ih tuži Apple biće zabavno. Ako se sećate Apple je tužio Samsung nakon S2, i tako smo dobili S3 dizajn.

Ajfon bar dole ima ono home dugme koje kao služi nečemu, ovde bačen prostor i ogromne ivice ...

Iskreno ne razumem ovaj potez gugla, ali ajde. Da brzo zaborave na ovo i da se vrate na pravi put.

Sad kad ih tuži Apple biće zabavno. Ako se sećate Apple je tužio Samsung nakon S2, i tako smo dobili S3 dizajn.
Al ih nije apple dobio zbog izgleda telefona, nego zbog izgleda TW-a i ikonica koje su bile skoro identične kao na iPhone-u.

Poslednja izmena:
Google hipsteri da izgore :)

Jedva čekam event [emoji106]

Here it is the new iPhone...excuse me. The new Nexus. Sorry...the new Pixel.

Meh. Ja neću ovo kupiti. Pre bih uzeo V20, samo ne znam kako da se opet naviknem na ui...

Sent from my Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno