Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^Bas tako,nikad nisam razmatrao iP do ove godine,i delovao mi je kao najbolja kupovina. Nadao sam se da ce Pixel da bude idealan povratak na android,ali za te pare...a sto se tice gasenja,koristim ga svaki dan napolju i nijednom nije recnuo a kamoli se ugasio.
Umesto da trziste telefona poataje sve bolje,i da veca konkurencija smanjuje cene,prc..

Sent from my 6S using Tapatalk

Apple je dobra kupovina samo zbog te njihove world wide garancije. Nema smaranja oko jurenja ljudi sa ugovorom..itd.

Mislim da android igraci moraju uraditi istu stvar jer realno gledano zasto njega zanima gde sam ja kupio mob ? Gledas kada sam ga aktivirao i to je to.
Valjda sam platio 700e mob da imam garanciju gde god da odem..
Naravno ne mislim da ima ww garanciju za sve modele nego samo za skupe flagshipove.

P.s. i pored ovih prednosti jabuke ne bih na nju presao i da mi neko pokloni ip7 :)

Poslednja izmena:
Stvarno ozbiljan problem, mnogo je tesko da ga stavis u unutrašnji džep od jakne.
Obrni okreni iPhone sa svim svojim manama danas za te pare ispada sigurnija kupovina, bar kod nas. Bar za ljude koje su smorili live wallpaperi i menjanje ikonica svake nedelje (taj sam).
Ko bi rekao pre tri godine da ce biti tako.

Naravno da je ozbiljan problem - npr. život ti zavisi od poziva telefonom, npr. moraš hitnu da pozoveš, napolju si, minus veliki, i crkneš jer ti se iPhone ugasio da se on ne daj Bože ne bi smrzao. :) Uglavnom, od telefona očekujem da mi uvek radi, u svim godišnjim dobima, mnogo puta zavisim od nekog poziva (odlaznog/dolaznog), bio na ulici ili ne, tako da iPhone tenk ju, bat nou tenk ju. I neću da mislim gde sam smestio telefon jer od toga zavisi hoće li raditi ili ne. To me podseća na onaj problem sa iPhone-om pre koju godinu - imao je problem sa signalom, veliki problem, a rešen je saopštenjem Apple koji je objasnio korisnicima da je problem u njima: "you're holding it wrong". :)

^Ni meni to brate nije jasno.
A ta njihova garancija je milina, imao sam neki problem sa ipadom, kupim, otvorim i neka flekica na ekranu, jedva se i videla, nego mene nervirala. nisam pre toga imao ios nikad i nisam znao kako ide. Kaze lik nosi samo u bg i dace ti nov, reko zeza me, bzvz cu da idem, posto se to izvaljuje samo po određenim uglom, mogu da se prave blesavi da mi kazu da nije bilo nista. Odneo, za 3 dana mi poslali nov ipad, bez ikakvih papira, nista. Stvarno odlicno iskustvo sa tim.

^Bas tako,nikad nisam razmatrao iP do ove godine,i delovao mi je kao najbolja kupovina. Nadao sam se da ce Pixel da bude idealan povratak na android,ali za te pare...a sto se tice gasenja,koristim ga svaki dan napolju i nijednom nije recnuo a kamoli se ugasio.
Umesto da trziste telefona poataje sve bolje,i da veca konkurencija smanjuje cene,prc..

I ja do skoro nisam razmatrao prelazak na ajfon. Sada definitivno prelazim. Jednostavno neću više da se bakćem sa menjanjem romova, ikonica, vidžeta. Hoću lepo da kupim telefon, izvadim iz kutije, podesim i koristim narednih godinu-dve i da ne razmišljam.

Nemam ja problem ni sa romovima ni sa vidzetima ni sa ikonicama,gotivim sve kod androida,ali ako treba za stock android da dam vise para nego za ios,tad se menja prica.

^Ni meni to brate nije jasno.
A ta njihova garancija je milina, imao sam neki problem sa ipadom, kupim, otvorim i neka flekica na ekranu, jedva se i videla, nego mene nervirala. nisam pre toga imao ios nikad i nisam znao kako ide. Kaze lik nosi samo u bg i dace ti nov, reko zeza me, bzvz cu da idem, posto se to izvaljuje samo po određenim uglom, mogu da se prave blesavi da mi kazu da nije bilo nista. Odneo, za 3 dana mi poslali nov ipad, bez ikakvih papira, nista. Stvarno odlicno iskustvo sa tim.

Da, fina im je politika servisiranja, ali i tu se ciganišu - gotovo svaki najgori Kinez garantuje 2 godine za aparat, a najbogatija kompanija na svetu duplo manje. Ne kažem da nemaju svojih prednosti - redovno ažuriranje, fluidnost UI, dobar procesor i još neke stvari, ali preko nekih stvari ne prelazim, zato mi je iPhone isključivo sekundarni uređaj, i to koristim ga jer je dobijen za dž - službeni telefon.

Pre neki dan sam pričao sa prijateljem iz Slovenije, kaze garancija za iPhone je 2 do 5 godina u zavisnosti za sta se odlučiš. Ovih 5 uz doplatu naravno, a to sto je ovde tako kako je, tj tužno i nesrećno ako želiš da pazaris nešto, al razlog je u ljudima koji su navikli da ih svi vuku za nos, otimaju pare ni za sta i to sve debelo naplaćuju, jer preprodavaca i muljatora nikad vise i žive kao bubreg u loju jer je sistem naopak.

Poslednja izmena:
Da, fina im je politika servisiranja, ali i tu se ciganišu - gotovo svaki najgori Kinez garantuje 2 godine za aparat, a najbogatija kompanija na svetu duplo manje. Ne kažem da nemaju svojih prednosti - redovno ažuriranje, fluidnost UI, dobar procesor i još neke stvari, ali preko nekih stvari ne prelazim, zato mi je iPhone isključivo sekundarni uređaj, i to koristim ga jer je dobijen za dž - službeni telefon.

Bas me zanima kakva je to garancije na Kineze, gde im je servis, kako se ostvaruje garancija....

I ja do skoro nisam razmatrao prelazak na ajfon. Sada definitivno prelazim. Jednostavno neću više da se bakćem sa menjanjem romova, ikonica, vidžeta. Hoću lepo da kupim telefon, izvadim iz kutije, podesim i koristim narednih godinu-dve i da ne razmišljam.
Za to sto trazis, kinez je ko od majke rodjen. :D Izvadis, nista ne diras i koristis. :d

Evo ovako što se tiče kineza konkretno Huawei, koliko sam citao, ima korisnika mate 9 koji su već posle novog UPDATE vratili fon, obratili se Huawei u nemačkoj, jer se desilo da na par primeraka, ne znam koliko, mate 9 skroz zakucao, kontaktirali ih, poslali fon, i u roku od par dana dobili novi, jer su imali gold garanciju. U prva tri meseca pravo na novi uređaj itd...

Huawei Mate 9

Ko te tera to da radiš na Androidu?

Pa šta je tu čudno za kineze, iskopirali su Samsung izgled, Apple garanciju, čak i cene kopiraju.
Pišete o njima kao da su izumeli točak, ne kontam, oni plagijatori koji kaskaju u svemu sem možda u bateriji.
Ae malo realnosti.

U ajfon temama se komentari u kojima se pominje android brišu u roku od par minuta, ovde danima jabučarski offtopic i niko ništa [emoji3]

Dno dna !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ko to jos ima takvu garanciju osim Iphone i eto sad Huawei?
Zar je to loše imati takvu garanciju?
Kamo sreće da svi daju takvu vrstu garancije...
To sad problem?
Pokvari ti se fin ili se razbije, nije bitno kako, pošalješ fon i dobijes isti takav novi. To je loše, ili je bolje kupiti opet novi za svoj novac pa pljuvati po tom proizvođaču kako nisu hteli da zamene fon... Ne kontam... Al ajde...

Huawei Mate 9

Koliko košta taj mobilni i na koliko uređaja Huawei daje takvu garanciju?

^^^
"Android ljudi " su puni razumevanja ,hoce da cuju i drugu stranu , razmenjuju misljenja ,diskutuju itd itd.

Nije ovo win tema ili apple ,kazes nesto sto ima detalje negativnog i odmah ban i brisanje :)

Edit
Daje na najskuplje uredjaje sto je i logicno. Da nece mozda na mob od 200e da ponudi takvu garanciju ?

Poslednja izmena:
Koliko košta taj mobilni i na koliko uređaja Huawei daje takvu garanciju?
Nena to veze koliko kosta, bitna je gold garancija, i nema veze uopste koji je brend u pitanju, bitna je ta vrsta garancije.
Tebi to ako je loše druže x takva garancija, lepo kad ti se razbije fin yti kupi drugi, nemoj da tražiš garanciju, sta ce ti, ti je iskopirao id iphone... ***... Mislim stvarno, preterujes...

Huawei Mate 9

Jel ima neko ovaj mobilni, moze da potvrdi da je stvarno trenutno najbolja kamera koja postoji na mobilnim uredjajima?

Čekaj Solunac, koliko košta taj uređaj, pitao sam lepo?
Pišu kinezi daju garanciju ali ne napišu cenu, uslove, koji uređaj,
i sad neko ko čita fanbojeve kineza misliće da se i na Lite modele dobijaju isti uslovi.
Mojne da se pravimo naivni.

Ovde može da kaže ko sta hoce i da priča koliko hoće, sloboda govora koja ide ka anarhiji jer dobar deo stručnjaka neke telefone nije ni videla ali kamoli koristila ali znaju oni, čuli su o tome... I to sve ide u pravcu kretanja ka tome da svi zavrsimo na iPhone cudesima ili kineskim novotarijama koje obećavaju, u zavisnosti od afiniteta i platezne moći.

U ajfon temama se komentari u kojima se pominje android brišu u roku od par minuta, ovde danima jabučarski offtopic i niko ništa [emoji3]

Dno dna !

Verovatno zato što je flame - ja sam primetio da je tamo par postova obrisanih, ali su uglavnom bile gluposti neke. Da li treba ovde brisati za iPhone - da, ako su gluposti i ako je flame...

Aha jeste, sve je tako [emoji3]

Cela ova tema je offtopic, 100 strana palamuđenja o telefonu koji niko na forumu nema, mislim da je oboren rekord.

Ne znam koji tu modeli spadaju, ali evo iz prve ruke, mate s ima tu garanciju, 2 godine.
Ima p9 plus , ima p9 ima mate 9 a siguran sam sa ima i Huawei nova i nova plus.
Koliko samsung daje takvu garanciju, na koliko uredjaja?
Pitam ja tebe, jel ta vrsta garancije loša ili ne?

Huawei Mate 9

Ne znam koji tu modeli spadaju, ali evo iz prve ruke, mate s ima tu garanciju, 2 godine.
Ima p9 plus , ima p9 ima mate 9 a siguran sam sa ima i Huawei nova i nova plus.
Koliko samsung daje takvu garanciju, na koliko uredjaja?
Pitam ja tebe, jel ta vrsta garancije loša ili ne?

Huawei Mate 9
Nije loša, extra je.
Još jedan od načina da privuku kupce, pozdravljam akciju.
Nadam se da će i ostali proizvođači početi da daju ozbiljne garancije jer je to dobro za nas.
Mada kad platiš nešto toliko papreno i treba da očekuješ vrhunsku uslugu.
Iskreno, ne bi platio kineza toliko.

Pa to ti pišem, ne bitno koji je brend, lepo bi bilo da svi daju takvu garanciju. I svaki korisnik je koliko toliko obezbeđen da će dobiti novi fon.

Huawei Mate 9

A mene zanima što Google za svoje Pixel telefone nema takvu vrstu garancije? Nego ti izvoli plati 700-800e, radi redovno update 2 godine i ko te pita. Za ove pare koliko koštaju Pixel telefoni trebaju da daju godinu dana bezuslovne garancije + godinu/dve regularne. Kad su već napravili premium telefon i napucali premium cenu neka daju i premium garanciju. Molim lepo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno