Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Pixel 9.Koji je telefon u pitanju?
Pixel 9.Koji je telefon u pitanju?
Radi na mts-u bez bilo kakvih dorada.Ja imam rootovan 9 Pro XL i imam Magisk module za Volte, ali vidim da sada u telefonu ima baš specifičan profil za mts:
Carrier settings version telekom_rs-73000000002.21 2025-10-30
Vi koji ste na mts-u, jel vam radi volte bez Pixel IMS-a?
Radi na ćerinom Pixelu 8a, za druge modele ne znam, i ja pokušavam to da provalim jer se vraćam na Pixel čim definitivno utvrdim da je VoLTE sada standardno omogućen na svim modelima Pixel-a (bez Shizuku i IMS patch a). Makar na ovim novijim modelima. Takođe na MTS-u.Ja imam rootovan 9 Pro XL i imam Magisk module za Volte, ali vidim da sada u telefonu ima baš specifičan profil za mts:
Carrier settings version telekom_rs-73000000002.21 2025-10-30
Vi koji ste na mts-u, jel vam radi volte bez Pixel IMS-a?

Meni samo nije jasno, zašto npr odluče da idu prvo u cg gde je tržište značajno manje nego u Srbiju...Да, промењен је неки профил и ја сам приметио...Иначе Гугл уређаји званично долазе у Црну Гору...
One such feature is audio transcription. Incoming SMS and RCS audio attachments received by Google Messages are now automatically decoded with no user interaction. As a result, audio decoders are now in the 0-click attack surface of most Android phones.
Hm... pa ako ti tako piše, izgleda da je moguće, samo nisam siguran kako. Možda ako se pogasi sve živo od pratećih servisa?Да ли је могуће да је оволико мали системски footprint на пикселима?
Mene sad još više zaintrigiralo. Settings nam izgleda isto, a od drugih aplikacija mi samo neke sitnice iskaču, tipa Camera, Adaptive Connectivity Settings, Messages...Evo da se uključim i ja, zaintrigirala me vaša diskusija. Ništa nije gašeno, telefon je poslednji put resetovan nakon apdejta na 17icu pre neki dan.
Pixel 8 pro je u pitanju i android 17
Ako je verovati mu, izgleda dosta 😅Treba možda pitati Geminija šta se gubi ako se stavi disable ai corea 🙂
Ja ne znam, ta prognoza funkcioniše po principu kad telefon pomisli da meni to treba, eto notifikacije. To mi je jedino objašnjenje. I to bih pogasio, al sviđa mi se da vidim one animacije vremena na lockscreenu. Čim me to smori, ode i ta prognoza.Ради и circle to search , али ове остале стварчице (које код нас и не раде) не функционишу без АИ кор...Ја сам мислио да ми то убија прогнозу на glance али се испоставило да су то неке друге бубице, он једноставно ради када му се ћефне и патерн по којем показује временску прогнозу ја и дан данас нисам докучио...Само поуздано знам да неће да ради ако се обрише ГУГЛ апликација (логично) ... Знам само да је неискоришћен рам лош Рам 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari