- Učlanjen(a)
- 12.06.2007
- Poena
- 305
Колико вам троши рама пиксел на "лер"?!
Мени ХЛ једе 9.2 ГБ....Јесам ли нешто пропустио?
Мени ХЛ једе 9.2 ГБ....Јесам ли нешто пропустио?
Meni je 100% sa 55 ciklusa. Punim ga anker pps punjačem od 30w. Bazni model je u pitanju. Mislim da ne treba previše obraćati pažnju na taj detalj, nailazio sam na slične slučajeve na redditu.Imam Pixel 9 Pro XL malo više od mjesec dana. Punim ga do 80% sa originalnim Samsung 45w punjačem. Možda sam samo 2-3 puta napunio do 100%. Ono što me jako začudilo je činjenica da je već nakon 30 ciklusa punjenja zdravlje baterije spalo na 98%. Šta mislite šta bi moglo biti u pitanju i je li se to još ikome desilo, vidim da ljudima nakon 100 ciklusa punjenja i dalje stoji 100%?
Da ne čekaju bzv 2-3god da baterija degradira, degradiraju je sami lepo u startuMeni npr nikad neće biti jasni ljudi koji pune fon do 80%
Kao zašto? Sačuvaćeš bateriju a sebe uskraćuješ za 20% baterije? Koja je tu logika?
Pa svakako će degradirati kao i ostalima roku od 2 godine a sebe uskraćuješ u startu
I meni isto stoji na wireless punjaču na stolu na poslu, i?Jer mi telefon stoji na punjaču veći deo dana.
While the company didn’t confirm this, it did reveal that the issue lies on the carrier side. “We’re sorry, but your carrier needs to take action to re-enable RCS, so there is nothing Google can do for you at this time,” a Google product expert said. This means there is no workaround to fix the RCS functionality disappearance issue.
Tek sad kad je napisao on uđem da vidim i meni je disable na mts. Toliko o tome koliko koristim kad ne bih primetio do ko zna kad...@zmay
svi imaju taj problem ako su u određenim regijama evrope i azije, pisalo se o tome. ukratko, priča se da je google nešto promenio i izgleda je sad do svake zemlje i operatera ponaosob da ponovo osposobe RCS, što se ovde verovatno neće desiti.
Selim se, čim dam otkaz.U Slovenijia radi, mislim na pixel 8 pro
kakvo prepucavanje između operatera i gugla. znači dobićemo nikad.Evo mts mi odgovorio.
Još sam im ja rekao da je Google rekao da oni moraju da re enable, a njima to znači baš mnogo potresli se.kakvo prepucavanje između operatera i gugla. znači dobićemo nikad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari