Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Se to odvalilo pozadi?!...nemoš bez problema na nekoj seriji ko kanda
Da, u poslednje vreme sve češće i češće prijavljuju ovaj problem na xl modelu. Ne zaobilazi ni pro, ali dosta ređe. Mislim, ovo je sve uzorak sa redita.. koliko je realni problem globalno, pojma nemam.. ali nedopustivo za telefon od 1000€.
Meni je čudan ovaj prorez na sredini mislim da ni običan ni pro ni xl nemaju tako nešto? Šta je ovo p 10?
9 pro xl (star 6 meseci), koji ima takođe dva držača ali dosta manja u odnosi na običnu 9ku. 9 pro ima tri držača ali i kod njega prijavljuju slične probleme.

Moj 9pro izgleda kao i ovaj pro xl sa yt videa, nema tog poreza sa gornje strane... Ne kažem da nema problema ali moguće da AI generiše ove fotkice

Niti je ovaj "prozor" za antenu toliko dubok 🤔

Prilozi

• Screenshot_20250715-203114.png
    Screenshot_20250715-203114.png
    192 KB · Pregleda: 52
Moj 9pro izgleda kao i ovaj pro xl sa yt videa, nema tog poreza sa gornje strane... Ne kažem da nema problema ali moguće da AI generiše ove fotkice

Niti je ovaj "prozor" za antenu toliko dubok 🤔
Sad kad upoređujem sa tvojom fotkom, deluje mi kao da prethodni ima neki "kejs" na sebi.

Prilozi

• Screenshot_20250715-204503.png
    Screenshot_20250715-204503.png
    557.2 KB · Pregleda: 45
Meni je trip kada ga guram/povlačim u/iz džepa u farmerkama (šortsu od teksasa) pogotovo dok sedim pa zapne taj deo sa kamerama da ću da ga odvalim. Ali to mu je što mu je. Datum proizvodnje 9. oktobar, možda ima razlike i u serijama.

Ma mislim da ne može tek tako da otpadne, šta znam.. još ga i maskica dodatno zaštiti. Malo sam pročačkao mesta proizvodnje pixel 9 serije, bazni pravi jedna fabrika u Indiji, a pro i pro xl proizvodi druga, i to foxconn koja je inače zadužena za apple uređaje. Baterije kod 4a i 6a jesu zaista bile generalno problem, dok su zelene linije na ekranima i odvaljeni moduli već rariteti. Ne pratim ostale proizvođače na reditu, moguće da je kod svih slična situacija.. a možda 'pak i nije..

Kod mene je golać od prvog dana, zato kažem. Iskreno očekujem da će u jednom trenutku nešto da ga zadesi jer baš ne vodim računa. Sav je izubijan, pada mi bukvalno svakodnevno i svašta nešto što ide uz takav način korišćenja. Naravno ne očekujem da je neuništiv, pa nisam lud 🤣 ali ne mogu ni da kažem da nije izdržljiv.

Kolika je razlika u zagrevanju izmedju pixel 7 pro i 9 pro xl? Ja sam se otarasio 7ice jer se ono nenormalno zagrevalo.. cudni zvukovi u toku poziva, krckanja, sumovi, izoblicavanja koliko vidim resava ta sizika jel?

Vrh Dno