Ne radi, nego oni misle da radiIz iskustva par ljudi koji su na MTS njima sve radi odlicno i bez Shizuku
Charger needs to be 21v PPS
Upravo češljam reddit post 🧐 a ovi pixel punjači od 30w na oglasima su zapravo proizvodi sa AE? koliko su oni pouzdani (i jedni i drugi)? oko 1100 rsd na AE, 1600 na kp.Pisalo se o tome odavno u temi, ima nekoliko punjača koji zadovoljavaju zahteve za Pixel 9:
Post in thread 'Google Pixel 9 / 9 Pro' https://forum.benchmark.rs/threads/google-pixel-9-9-pro.499807/post-7255643
Ugreen npr:
![]()
Imaš i nekoliko Anker modela
(redit komentare pročitaj) pa pogledaj i njih pogotovo sad kad su otvorili prodavnicu u Srbiji![]()
Imam ja, onu manju verziju 41mm wifi. Generalno sam zadovoljan. Baterija drzi nekih dan ipo, sa stalno aktivnim gps-om ne znam koliko moze da izvuce, nisam testirao. Senzori su poprilicno precizni(dosta precizniji od recimo galaxy watch 4 classic, njega sam imao pre pixel watch 3 pa mogu da uporedim). Zvucnik i mikrofon su upotrebljivi ali nista spektakularno. Lagan i udoban za nositi, takodje je fluidan sto se samog rada tice.Da ne otvaram posebnu temu: jel kupio neko Pixel watch 3 i jel zadovoljan? Pretpostavljam da nema smisla kupovati LTE model s obzirom da je samo A1 ponudio klon kartice, ostali nista.
Dakle wifi za sada. Meni je ideja da nosim sat dok vozim bajk odgovaram na pozive i sl a da fon ostavim kući. Ili na plaži da imam komunikaciju a ne da mi neko lapi telefon iz torbe.
S obzirom da ni MTS ni Yettel ni Globaltel nemaju, mrka kapa.
Ako neko ima bilo koju varijantu nek podeli iskustva.
I u madjariji kad vrate AFA i ovde kod dilera dodje 320-340e (wifi)
Ako nema Pixel watch da li je neko najavio neku drugu (jeftiniju) firmu sata a da je zadovoljan
Ne radi. ****** stvarno nisu normalni vise sa ovim zakljucavanjem opcija po regionima.Je l' radi onaj thermometer za ljude u Srb?
Uzeh inače juče P9 Pro XL beli, da se pohvalim![]()
Imaš li opciju za body temperature?Kod mene na 9 pro, radi thermometer normalno. Kako izgleda to kod vas kojima ne radi?
Btw, vratio sam se u A1 mrežu.
Šinuo Pixel IMS, fercera sve.
Premisljam se da uzmem: 41 mi je mali ali 45mm mi je taman medjutim pročitao sam negde da Google uopšte ne menja staklo ako pukne/ogrebe se.Imam ja, onu manju verziju 41mm wifi. Generalno sam zadovoljan. Baterija drzi nekih dan ipo, sa stalno aktivnim gps-om ne znam koliko moze da izvuce, nisam testirao. Senzori su poprilicno precizni(dosta precizniji od recimo galaxy watch 4 classic, njega sam imao pre pixel watch 3 pa mogu da uporedim). Zvucnik i mikrofon su upotrebljivi ali nista spektakularno. Lagan i udoban za nositi, takodje je fluidan sto se samog rada tice.
Mani radi temp na 9 pro. Bar da reklamiram kafu u kafiću 😃Imaš li opciju za body temperature?
Ne radi nigde van USA čini mi se. Kao što na satovima ne rade neki merači dok se ne dobiju neke dozvole od ministarstva.Imaš li opciju za body temperature?
Ne 😢Imaš li opciju za body temperature?
Pardon prevideo sam dodatak "body" temperature, ne radi.Mani radi temp na 9 pro. Bar da reklamiram kafu u kafiću 😃
Moguce da druga strana ne podrzava HD pozive.Zbog cega se izgubila HD ikonica u listi poziva a shizuku je aktivan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari